ZODIAC: 3 cele mai mincinoase zodii. Nu spun decât foarte rar adevărul

Zodiacul nerealiștilor, care trăiesc într-o lume a lor și refuză adevărul. Foto: Pixabay
Sunt oameni care nu concep să spună o minciuna, dar sunt și oameni care, din varii motive, spun fapte care nu sunt adevărate. 

Minciuna este una dintre acele dependențe de care este extrem de greu de renunțat. Atât de mult încât devine mai mult un obicei, nu un act intenționat. Și odată obișnuința instalată, nu mai există cale de întoarcere. Acesta este motivul pentru care părinții și bunicii noștri ne-au învățat întotdeauna să spunem adevărul, indiferent cât de grea este sau poate fi situația. Cu toate acestea, există unii care nu au luat sfatul în serios sau au căzut neintenționat pradă minciunilor.

Iată 3 zodii care mint cel mai mult, conform astrologiei:

Pești - Peștii mint, adesea, legat de ceea ce li se întâmplă în viață. Este mai mult un mecanism defensiv pentru ei, astfel încât nimeni să nu afle ce fac. Așa că, în loc să ascundă pur și simplu adevărul, ei încep să spună minciuni. Și nu este vorba doar despre ei înșiși, ci și despre alții, deoarece s-ar putea să nu mai creadă că este ceva greșit în a spune minciuni.

Balanță - Balanțe, de asemenea, pot fi mari mincinoase. Nu o fac intenționat, dar sunt adesea găsite mințind pentru că nu știu cum să iasă dintr-o situație. Ori de câte ori se găsesc blocate, încearcă să mintă și să scape. Cu toate acestea, poate sau nu, îi poate ajuta de fiecare dată.

Scorpion - Un Scorpion se dorește a fi cel mai vorbăreț din comunitate; sunt fermecători, dar, adesea, o fac cu prețul de a spune minciuni. Fie că este vorba despre ei sau despre alții, nu se vor gândi de două ori înainte de a spune o minciună, mai ales dacă cred că le poate aduce beneficii, arată pinkvilla.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel