Vaslui: Femeie cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuinţa sa

Arsuri
O femeie din comuna vasluiană Dodeşti a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din municipiul Bârlad, cu arsuri de gradele II şi III, pe aproximativ 35% din suprafaţa corporală, după ce ar fi încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuinţa sa.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, un echipaj de prim ajutor a fost solicitat să intervină cu ambulanţa EPA Bârlad în localitatea Dodeşti, comuna Dodeşti, pentru o persoană de sex feminin, de aproximativ 35 ani, care a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului, noteaza Agerpres. 

Victima şi soţul acesteia au aşteptat echipajul ambulanţei la intrarea în localitate. Femeia a declarat că a suferit aceste arsuri în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în propria locuinţă. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal "Elena Beldiman" Bârlad.

Medicii de la spitalul bârlădean urmează să stabilească dacă se impune transferul femeii într-o altă unitate medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel