Tragedie în Baia Mare: Un tânăr cuplu, spulberat pe trotuar. Psihologul Radu Leca explică RÂSUL șoferului de după accident

Accident Vivo Baia Mare   Foto: captură Observator
Șoferul care a intrat cu mașina într-o stație de autobuz în care se aflau doi tineri căsătoriți a râs imediat după tragedie. Reacția acestuia a fost explicată de către psihologul Radu Leca. 

Accidentul a avut loc în urmă cu două zile, când un șofer de 20 de ani din satul Buciumi care se afla la volanul unui autoturism și conducea pe Bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, a intrat în plin în cei doi tineri, de 20 și 23 de ani, care așteptau autobuzul în stație, pe o bancă. Tânăra a decedat noaptea trecută, în timp ce soțul ei a fost transferat la Cluj Napoca, unde a fost supus unei prime intervenții chirurgicale.

Tânărul de la volan se pare că a avut o reacție ciudată după producerea accidentului, se presupune că acesta a râs după ce a văzut ce s-a întâmplat.

Psihologul Radu Leca a explicat în exclusivitate pentru DC News reacția de a râde după producerea accidentului. 

”Avem de-a face cu o reacție care iese din sfera normalului. Acum, vreau să vă aduc cu respect aminte că în ziua în care poetul nostru național a fost înmormântat, Adrian Păunescu, la înmormântare au fost prezenți foarte mulți oameni. Cel care s-a remarcat printr-un gest teatral a fost Vadim Tudor care, în momentul în care coșciugul a fost coborât în interiorul mormântului, a dat capul pe spate și a scos limba. Deci, în cazuri extreme în care emoțiile sunt mari și foarte mari, reacțiile noastre pot fi vizualizate de către ceilalți ca ieșind din sfera normalului”, a început el explicațiile.

Citește continuarea pe DC NEWS și află cum explică reacția șoferului, în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel