Știrile amiezii - 29 ianuarie. Cele mai importante informații din sănătate

Știrile       Foto: Pixabay
DC Medical vă prezintă cele mai importante știri din sănătate ale amiezii de 29 ianuarie.

Circa 100 de pacienți evacuați din incendiul de la Institutul Matei Balș. La ce spitale sunt traferați. CITEȘTE MAI MULT.

INCENDIU la un pavilion de la Institutul MATEI BALȘ! Trei pacienți decedați. A fost activat PLANUL ROȘU. CITEȘTE MAI MULT.

Raed Arafat: 4 pacienți decedați la Matei Balș. La 5.05 a fost sunat la 112, în nouă minute s-a declanșat planul roșu. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiul de la Matei Balș. Ministrul Sănătății: este clar o problemă: vorbim despre institutul cel mai bine finanțat. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu Matei Balș. Institutul Marius Nasta mai poate primi pacienți. CITEȘTE MAI MULT.

Col. Șchiopu, Incendiul de la Matei Balș: Ardeau 4 saloane de la parter. Se putea extinde și la etajele superioare. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Streinu Cercel, incendiul de la Matei Balș: Erau pacienți COVID, în stare medie sau gravă, conectați la oxigen. Ultimul control ISU, în noiembrie. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu Matei Balș. CAUZA de la care ar fi izbucnit focul. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiul de la Matei Balș, ANCHETĂ: trei procurări de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, la fața locului. Dosar in rem deschis. CITEȘTE MAI MULT.

INCENDIU Matei Balș. Managerul Emilian Imbri: am fi putut prelua toți pacienții dacă s-ar fi pus problema asta. CITEȘTE MAI MULT.

Colegiul Medicilor din București, ANUNȚ după incendiul de la Matei Balș. CITEȘTE MAI MULT.

Telefoanele de URGENȚĂ la care se pot afla date despre pacienții internați la Institutul Matei Balș în momentul incendiului. CITEȘTE MAI MULT.

MS, incendiul de la Institutul Matei Balș: Cum au fost transferați 53 de pacienți, la ce spitale și în ce stare sunt. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiul de la Matei Balș: 5 pacienți transferați la spitalul Sf Pantelimon. Artistul Toni Grecu, printre ei. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu Matei Balș. Manager SUUB: o pacientă are arsuri și a necesitat intubație. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu Matei Balș. Beatrice Mahler: clădirile sunt vechi, infrastructura necesită reabilitare rapidă. CITEȘTE MAI MULT.

Șeful statului merge la Institutul Matei Balș după incendiul ce a ucis 4 oameni. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Oprița: 3 cadre medicale de la Institutul Balș au solicitat asistență medicală după incendiu. Situația pacienților duși la Floreasca. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu Matei Balș. Premierul Florin Cîțu: Transmit condoleanțe familiilor îndoliate. CITEȘTE MAI MULT.

Vaccinare contra COVID-10: Cine sunt cei 66.884 de români sub 65 de ani care vor fi REPROGRAMAȚI. RĂSPUNSURI OFICIALE. CITEȘTE MAI MULT.

Ruda unui pacient de la Matei Balș a dus o aerotermă la spital: era FOARTE FRIG în salon. CITEȘTE MAI MULT.

Aerotermă la Matei Balș, o posibilă CAUZĂ a incendiului. Ministrul Sănătății: e acolo Corpul de Control. CITEȘTE MAI MULT.

Primarul Bucureștiului despre lipsa căldurii la Matei Balș: NU AU EXISTAT probleme. CITEȘTE MAI MULT.

Cadre medicale AUDIATE de procurori în urma incendiului puternic de la Matei Balș. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu de la Matei Balș: pacienții transferați la Bagdasar Arseni vor fi redistribuiți în alte spitale. CITEȘTE MAI MULT.

Incendiu Matei Balș. Ministrul MAI, Lucian Bode: a 5-a victimă găsită carbonizată în baie. CITEȘTE MAI MULT.

Starea pacienților transferați de la Matei Balș. ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ de la Ministerul Sănătății. CITEȘTE MAI MULT.

EXPLOZIA de la Matei Balș, INFORMAȚIILE MOMENTULUI: erau 19 grade în spital. În salonul care a explodat era o aerotermă. CITEȘTE MAI MULT.

Medic ATI Colentina: Suntem bombe! Orice spital care îngrijește pacienți cu COVID-19 cu oxigen, pericol de explozie!. CITEȘTE MAI MULT.

Bilanț COVID 29 ianuarie: 2.737 cazuri noi de persoane cu COVID-19 și 91 de decese. CITEȘTE MAI MULT.

Iohannis, vizită la Institutul Matei Balș - DECLARAȚII - VIDEO. CITEȘTE MAI MULT.

Premierul Florin Cîțu, AVERTISMENT pentru bugetari după incendiul de la Matei Balș: Ieșiți din birouri și faceți-vă treaba! - VIDEO. CITEȘTE MAI MULT.

Anchetă la Matei Balș. Director INSEMEX: va dura luni de zile; nu vrem să ne abatem de la rigurozitate. CITEȘTE MAI MULT.

Agenția Europeană a Medicamentului, clarificări: Când se administrează a doua doză de vaccin Pfizer. CITEȘTE MAI MULT.

Campania de vaccinare COVID-19: ÎNCĂ O REPROGRAMARE! 66.884 de persoane sub 65 de ani, reprogramate! ANUNȚUL OFICIAL. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel