Spital rămas fără Pediatrie: singurul medic s-a pensionat

Medic  Foto: Pixabay
Un spital din județul Botoșani a rămas fără compartimentul de pediatrie, după ce singurul medic care lucra acolo s-a pensionat

Spitalul din oraşul Darabani, secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati" din Botoşani, a rămas fără compartiment de pediatrie. Singurul medic care lucra acolo s-a pensionat, potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Ioan Asaftei.
„Conducerea Spitalului Judeţean face toate demersurile necesare pentru încadrarea unui medic specialist pediatru sau delegarea unui medic specialist în vederea asigurării asistenţei medicale pentru copiii din Darabani şi localităţile arondate”, a precizat Asaftei.
Copiii care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă se vor prezenta la camera de gardă a Secției Dărăbani, unde vor primi asistență medicală de urgență asigurată de un medic de la Compartimentul Interne. Cazurile grave vr fi redirecționate către spitalele din Dorohoi sau SJU „Mavromati” din Botoșani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel