Specialist Feng Shui: sângele, cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât atragem mai multe șanse

Echilibrul interior se construiește ca un turn din mai multe materiale
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în Feng Shui și numerologie, a vorbit despre energii și familie.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în Feng Shui și numerologie, susține că ”metafizica chineză definește șansa ca pe abilitatea de a menține magnetismul în concordanță cu cerul (Yang) și pământul (Yin)”.

”Pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanta sângelui, considerându-l că funcționează ca o ANTENĂ și cu cât îl păstram mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa. Este cunoscut, de altfel, că apelau și apelează la importanța adaptării mâncării, sezonului în care ne aflăm, genului nostru, vârstei, în concordanță cu yin și yang”, afirmă astrologul.

Potrivit acestuia, ”este bine să locuim, să vizitam locuri, care ne fac să ne simțim bine, să apelăm la simțurile noastre, (…) să aranjam spațiile în concordanță cu cine suntem noi, cu harta noastră astrologica, ca să nu riscăm să aranjăm spațiul pentru cu totul și cu totul altă persoană, aducând mai degrabă neșansă în viață noastră”, conform Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel