Sorina Pintea, transportată la Spitalul Universitar

Sorina Pintea
Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, va fi transportată din arestul central la Spitalul Universitar din Capitală.

Aceasta va ajunge la spital pentru efectuarea unui RMN care să îi stabilească starea actuală de sănătate, după ce în ultimele zile se pare că s-ar fi simţit din ce în ce mai rău, notează DCNews. 

Sorina Pintea suferă de o boală autoimună care s-ar fi agravat din momentul în care a fost arestată.

CAB decide dacă Pintea rămâne în arest

"Solicitarea domniei sale nu este de a se duce acasă, chiar dacă o aşteaptă copiii, ci de a se interna, pentru a putea fi tratată de cadrele medicale, fără a avea frică că vor avea repercusiuni dacă îi vor face analizele în mod corect şi fără să fie tratată sub momentul tensiunii şi presiunii (...) Nu a putut să mănânce, nu poate în continuare să mănânce, pentru că suferă de acea disfagie, dacă nu greşesc medical, ceea ce nu îi permite să înghită nimic. Trebuie să mănânce doar prin perfuzie, lucru care nu s-a întâmplat', a spus avocatul Viorel Mocanu.

 

Citește mai multe pe DCNews. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel