"Vladimir Putin va fi operat de CANCER". Ce ar fi descoperit jurnaliștii despre BOLILE lui: Medicamentele i-au provocat efecte secundare

Vladimir Putin va fi operat de CANCER. Ce ar fi descoperit jurnaliștii despre BOLILE lui
Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Ce spune o sursă de la Kremlin despre operația de cancer și ce au descoperit jurnaliștii.

Vladimir Putin ar putea fi nevoit să renunțe pentru câteva zile la controlul războiului din Ucraina, deoarece urmează să fie operat de cancer, a afirmat un "apropiat de la Kremlin" pentru popularul canal Telegram General SVR, citat de Daily Mail, care a completat că președintele rus îl va numi pe Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate și fost șef al FSB, pentru a prelua controlul invaziei în timp ce el se află "sub cuțit".

Nikolai Patrușev, în vârstă de 70 de ani, este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum, dar și omul care l-a convins pe Vladimir Putin că Kievul este inundat de neonaziști.

General SVR a raportat că Putin are cancer abdominal și Parkinson încă de acum 18 luni, iar acum se spune că Vladimir Putin ar fi amânat intervenția chirurgicală.

Aceste declarații vin în contextul speculațiilor potrivit cărora Vladimir Putin va lansa un război total în Ucraina și va ordona mobilizarea în masă a bărbaților de vârstă militară, un risc politic considerabil.

Gabriel Diaconu, despre boala lui Vladimir Putin: E terminat! E dependent de antiinflamatoare steroidiene

Potrivit SVR, operațiunea fusese programată pentru a doua jumătate a lunii aprilie, dar a fost amânată.

"Lui Putin i s-a recomandat să se supună unei intervenții chirurgicale, a cărei dată este în curs de discuție și de acord. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar ultimele probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală. El suferă, de asemenea, de boala Parkinson și de tulburare schizoafectivă, care comportă simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații și manie", a precizat postul.

În ultima vreme, odată cu declanșarea războiului din Ucraina au tot apărut speculații și declarații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, însă acestea au fost negate cu vehemență de echipa sa de la Kremlin. 

"Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Medicamentele i-au provocat efecte secundare lui Putin "

 

Sursa care a făcut aceste declarații, un presupus fost militar anonim de rang înalt de la Kremlin, a mai spus că "Putin a discutat despre faptul că va fi supus unor proceduri medicale. Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită (...) Nu știu exact pentru cât timp va fi incapacitat după operație, dar cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp".

El a mai completat și că "este puțin probabil ca Putin să fie de acord cu transferul de putere, dar era gata să pună în funcție un însărcinat cu afaceri pentru a controla Rusia și efortul de război. Deci, în timp ce Putin are operațiunea și își revine... probabil două sau trei zile... controlul real al țării trece doar la Nikolai Patrușev".

Dacă spusele sale ar fi reale, o astfel de mișcare, pe lângă faptul că ar fi surprinzătoare, conform Constituției, puterea ar trebui să treacă doar la primul ministru, Mihail Mișușin, un tehnocrat de profil scăzut, fără legături cunoscute cu armata sau serviciile secrete.

"Ce se întâmplă dacă, dintr-o dată, Putin manifestă probleme de sănătate deosebit de grave? A fost posibil să îl stăpânim o perioadă de timp, dar acum evoluția bolii progresează. Nu vreau să exprim acum nicio prognoză, pentru a nu vă liniști încă o dată, pentru că în această situație nu trebuie să vă faceți prea multe speranțe", mai spun sursele de la Kremlin, citate de presa internațională.

"Știm că Putin i-a spus clar lui Patrușev că îl consideră aproape singura persoană de încredere și prieten adevărat în sistemul de putere. Mai mult, președintele a promis că, în cazul unei deteriorări bruște a sănătății sale, conducerea efectivă a țării va fi transferată, temporar, lui Patrușev", se mai spune. 

În ultima postare despre presupusele probleme medicale se spune: "Medicii lui Putin insistă asupra necesității ca acesta să fie supus unei intervenții chirurgicale în viitorul apropiat. Și, deși Putin nu și-a dat acordul de principiu și nu s-a convenit asupra datei operației, el s-a grăbit să se explice și să obțină reacția și acordul lui Patrushev. Lui Putin i s-au prescris noi medicamente din Occident și i s-au administrat doze mai mari".

"Potrivit informațiilor noastre, unul dintre noile medicamente recomandate de medici după administrarea orală i-a provocat efecte secundare lui Putin, sub forma unor amețeli și slăbiciuni severe", se arată într-o postare de la începutul acestei luni.

"Medicul care a recomandat acest medicament a fost îndepărtat din procesul de tratament și este supus unor teste. Medicamentul în sine, care a fost importat dintr-un stat neprietenos, este de asemenea testat", mai declară sursele.

Ce ar fi descoperit jurnaliștii ruși de investigație despre boala lui Vladimir Putin

 

Jurnaliștii de investigație ruși, din exil, au publicat rapoarte în care au sugerat că Vladimir Putin are cancer tiroidian și au indicat că el este înconjurat în mod constant de o echipă de medici de top.

În plus, toată atenția s-a concentrat recent asupra comportamentului său de a controla o aparentă tremurătură involuntară a mâinii, reînnoind speculațiile despre Parkinson, evidențiate pentru prima dată în 2020 de către generalul SVR.

"Mulți au atras atenția asupra aspectului bolnăvicios al președintelui, cu fața umflată și umflată și mâinile strânse strâns în jurul mesei. Nu este nimic surprinzător aici. Starea de sănătate a lui Putin s-a deteriorat recent, am scris deja despre acest lucru, iar aspectul nesănătos al președintelui nu face decât să confirme acest lucru. De mai bine de o lună, medicii curanți nu au reușit să-l convingă pe Putin să schimbe medicamentele care suprimă simptomele bolii Parkinson, deoarece cele vechi nu mai dau efectul dorit, iar președintelui pur și simplu îi este teamă să experimenteze altele noi.

A se agăța de masă cu mâinile este o modalitate de a ascunde un tremur mic, dar destul de vizibil", notează presa străină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel