Prima Lună plină a primăverii aduce HAOS în relațiile noastre, din 28 martie

Așteptată pe 28 martie 2021, Luna Plină din Balanță va avea un impact substanțial, mai ales la nivel sentimental. 

Așezată sub axa Lunii în Balanță și a Soarelui în Berbec, această Lună Plină cu siguranță ne va exacerba emoțiile. Supranumită "Super Worm Moon", "Sap Moon" sau "Waking Moon" de către populațiile native americane, acest eveniment ceresc va pune Berbecul în opoziție, caracterizat prin ardoarea și independența sa, în fața Balanței, renumită pentru echilibru și căutarea „armoniei”. 

Haosul relațional este de așteptat 

Cu două semne la fel de diferite, chiar antagonice, se apropie o perioadă de provocări și întrebări. Curajos, independent și autonom, Berbecul nu se teme de aventură sau de cucerire și are o anumită înclinație spre competiție. Balanța este chiar opusul. Pentru acest semn aerian, armonia și calitatea legăturilor relaționale au prioritate față de restul. Prin urmare, trebuie să ne așteptăm la fricțiuni, deoarece energia zilelor următoare va fi încărcată. Cei mai calmi pot ceda impetuozității Berbecului să-și revizuiască așteptările și să se elibereze de relațiile toxice pe care le-au acceptat pentru comoditate. 

Citește și Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu. O zodie are ocazia să avanseze în carieră

Această Lună plină are, de asemenea, o altă particularitate, deoarece va fi opusă lui Chiron, o planetă astrologică care reprezintă durere, dar și lui Venus, simbolul etern al iubirii. Comportamentele evidențiate de acest eveniment programat pentru 28 martie vor face, așadar, posibilă identificarea temerilor, dorințelor neîmplinite sau chiar blocajelor de care suferim prin anumite tipare relaționale. 

Un impact profund asupra relațiilor romantice

Acționând la nivel sentimental, Luna Plină din Balanță ne va determina să ne punem întrebările corecte. Sub influența sa, mulți dintre noi vom regândi calitatea legăturilor noastre romantice, dar întotdeauna sub semnul diplomației. Dar atenție, seara de 28 martie poate provoca, pentru unii, conflicte sau rupturi. 

Pentru a aborda acest eveniment cu seninătate, va fi necesară o comunicare transparentă și onestă. Evaluează ceea ce ți se potrivește sau nu, spune-i celuilalt ce ai pe suflet, căutați soluții. Obiectivul principal va fi să reușiți să găsiți un echilibru și să evaluați starea de sănătate a cuplului vostru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel