Patru ZODII, afectate grav de Luna Plină: Ai grijă pe 24 iulie! Ăsta e adevărul, te chinuie!
20 iul 2021, 10:33

Horoscop
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre Luna Plină în Vărsător.

"Pe 24 iulie, undeva la ora 5:37 dimineața, se întâmplă Luna Plină în Vărsător.

Pe Luna Nouă se întâmplă lucruri, stăm să medităm, să ne punem intenții, oamenii mai fac ritualuri... Deci Luna Plină, ce avem? Avem opoziție între Soare și Lună, la 180 de grade. De fiecare dată când vorbim de un asemenea aspect îi facem astrograma, e ca și cum pe 24 iulie se naște un copil.

În primă fază, vreau să vă atrag atenția că această Lună Plină va activa foarte mult hărțile celor care au marcaj fix. Ce înseamnă asta? Te știi că ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Te știi că ai planete personale în cele 4 zodii, sau unghiuri, sau noduri... deci dacă ai în astrogramă aceste aspecte și mai ales în primele grade, pentru că Luna Plină se întâmplă la un grad. Deci dacă ai, vei fi printre cei care vor simți cu adevărat această Lună Plină.

Luna Plină vine de obicei cu evenimente, vine cu întâlniri, cu ruperi, cu despărțiri sau o reschimbare, o reevaluare, o testare, o negociere dură. Deci cei care vă știți cu marcaj fix, mare grijă în jurul zilei de 24 iulie.

Astrograma momentului are un ascendent în Rac, iar Luna Plină se află în casa a 7-a, unde-l avem pe Saturn. Ăsta este un moment propice să acceptați adevărul din relația în care vă aflați. Vărsătorul vorbește în primul rând despre adevăr, trecând peste revoluție, rebeliune, trecând peste asta, Vărsătorul vorbește despre adevărul suprem, ăla pe care nu ai cum să-l calci în picioare, n-ai cum să-l dai sub preș. Detașarea supremă! Ăsta e adevărul!

Grijă mare la relații

Pentru că Luna Plină se petrece în casa a 7-a, soarele e în casa întâi, Mercur în casa a 12-a și oarecum într-o opoziție cu Pluto, înseamnă că putem descoperi lucruri sau le-am descoperit, dar în sfârșit le acceptăm. Legate de noi și partener, legate de noi și oamenii cu care lucrăm. Aș putea spune că Luna Plină de această dată vorbește totuși mai mult despre relație.

Citește continuarea pe DC NEWS și află toate detaliile despre cum sunt afectate aceste patru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?