O fată de 14 ani din Grecia a murit la 2 zile după ce și-a pus inel gastric. Tânăra era batjocorită de colegi din cauza kilogramelor în plus

Adolescenta a murit la două zile după operație
O tânără în vârstă de 14 ani a murit la două zile după ce a trecut printr-o interventie chirurgicală de montare a unui inel gastric. Fata era umilită zilnic din cauza kilogramelor.

Decizia tinerei de a ajunge pe masa de operația a venit în urma umilințelor pe care le primea adesea din partea colegilor. Adolescenta era fiica unui preot. Aceasta a fost operată la o clinică privată din Salonic, iar la două zile de la intervenție a murit.

„Aștepta cu nerăbdare să se opereze, ca să poată pierde în greutate și pentru ca ceilalți copii de la școală să înceteze să-și mai bată joc de ea”, a declarat tatăl adolescentei, potrivit ethnos.gr.

Preotul Vissarion Kantounis, tatăl fetei a declarat că aceasta a acuzat dureri insuportabile imediat după intervenție. Mai mult decât atât, acesta îi acuză pe medici de malpraxis.

„Trebuie subliniată eroarea medicală, nu bullying-ul. Copilul meu a trebuit să slăbească, deoarece dietele și exercițiile fizice nu au funcționat. Ne-am dus la un profesionist, care este considerat o autoritate în domeniu, și l-am întrebat cum poate slăbi fata mea, iar el a răspuns că există această metodă, cel mai puțin dureroasă, cu recuperare rapidă, așa că am decis să montăm un inel gastric", a explicat părintele Vissarion Kantounis pentru protothema.gr.

Citește continuarea pe spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel