Ministrul Sănătății, ANUNȚUL MOMENTULUI despre noaptea de ÎNVIERE

Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătății a făcut un anunț de ultimă oră despre măsurile sanitare, în noaptea de Înviere.

Ministrul Sănătății a anunțat că vor fi cât mai puține restricții în noaptea de Înviere, fără a specifica, însă, care vor fi acestea.

O prima discuție a avut loc deja intre BOR și Guvern, însă detaliile finale vor fi stabilite abia după 14 aprilie, când se va prelungi starea de alertă.

” A fost relativ clar, sperăm cu toții ca noapte de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție. Vă rog, nu le mai spuneți restricții, nu vrea nimeni să impună restricții, sunt măsuri de protecție a oamenilor. Dacă eu respect o măsură, o respect în primul rând să mă protejez pe mine și pe ai mei. Nu vrea nimeni să impună niște restricții!”, a declarat Vlad Voiculescu. 

”Secțiile ATI sunt pline, sunt oameni care sunt consultați în ambulanță, pentru că nu este loc în spital. Situația este critică, protestele sunt în regulă, în principiu, dar nu fără purtarea măștii, nu cu punerea în pericol a celorlalți, și cu toții suntem de acord cu sloganul ”jos pandemia”, numai că singura posibilitate de a ajunge acolo este vaccinarea și protejarea. Protejarea inclusiv a oamenilor care ies la proteste, a rudelor, a apropiaților. E vorba de sănătatea fiecăruia dintre ei și sunt sigur că ideea asta că nu ar exista virusului, eu nu înțeleg exact.”, a declarat Vlad Voiculescu, citează Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel