Memorialul Eroilor din Sănătate, lansat de Federația Solidaritatea Sanitară

Memorialul Eroilor din Sănătate. Foto: Print screen
Onorând jertfa lucrătorilor din sănătate căzuți la datorie în lupta împotriva pandemiei COVID-19, Federația „Solidaritatea Sanitară” a lansat Memorialul Eroilor din Sănătate, un album virtual cu fotografii ale acestora. 

Construit special pentru mediul online, Memorialul Eroilor din Sănătate prezintă atât o perspectivă de ansamblul asupra lucrătorilor din sănătate care și-au făcut datoria cu prețul propriei vieți cât și una de detaliu, ce permite cunoașterea fiecăruia dintre eroii de până acum.

„Memorialul permite multiple forme de interacțiune simbolică, aflate la dispoziția publicului, prin intermediul Cărții de onoare, a comentariilor comemorative și a aprinderii unei lumânări simbolice pentru fiecare dintre membrii acestui Panteon virtual.

Memorialul Eroilor din Sănătate este un formă de a cinsti memoria lucrătorilor din sănătate decedați la datorie, adecvată la măsurile de protecție specifice acestei pandemii și la mediile de comunicare contemporane. Acest mijloc de comemorare și onorare oferă posibilitatea tuturor cetățenilor de a-și prezenta gândurile și emoțiile față de jertfa făcută de acești eroi în interesul societății.

Considerând că iubirea de patrie este exprimată în egală măsură prin sacrificiul făcut pentru salvarea vieții locuitorii ei, lansăm Memorialul Eroilor din Sănătate înainte de Ziua Națională a României, invitând conducătorii instituțiilor statului și candidații la astfel de funcții să-și exprime recunoștința pentru jertfa acestor lucrători din sănătate, și să rețină nevoia unor forme de recunoaștere adecvate!

Veșnică recunoștință Eroilor din Sănătate!”, se arată într-un document remis redacției. 

Link către MEMORIAL AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel