Mellina, probleme grave de sănătate după Survivor România 2021: ”M-am umflat toată”

Mellina
Mellina a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România.

Mellina face parte dintre vedetele care au avut curajul să participe la cea mai acerbă competiție, Survivor România 2021. De-a lungul competiției tot mai mulți concurenți s-au confruntat cu diverse probleme de sănătate, mai mult sau mai puțin grave. Cu toate astea,  concurenții de la Survivor România au luptat în fiecare zi pe traseu și au dat tot ce era mai bun, pentru a rămâne în lupta pentru marele premiu al sezonului doi.

Din nefericire, pentru unii competiția a luat sfârșit. Acedst lucru s-a întâmplat și în cazul Mellinei. Artista a mărturisit problemele cu care s-a confruntat după eliminarea de la Survivor. 

„Eu m-am bucurat foarte mult de tot ceea ce am trăit în „Survivor România”. Nu am avut o problemă cu igiena, aveam marea aproape, înotam foarte mult, aveam soare și natura care este foarte curată în Republica Dominicană. Singurele probleme pe care le-am avut au fost dereglările...”

Despre ce dereglări a suferit artista și din ce cauză s-a umflat toată, aflați într-un articol pe Spectacola.ro 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel