Lidia Fecioru, despre floarea parfumată cu efect terapeutic: "Se bea câte două-trei linguri cu 15 minute înainte de masă"

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre floarea care ajută în caz de impotență și frigiditate.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre o floare ornamentală cu efecte tămăduitoare. Puțini știu ce efecte are ceaiul de garofiță, florile cu miros atât de plăcut. 

Potrivit ei, florile de garofiță sunt un foarte bun protector ambiental, eliminând energiile negative. Totodată, garofițele sunt bune pentru sănătate.

„Două lingurițe de petale mărunțite, peste care se toarnă un pahar de apă clocotită, se lasă acoperit timp de 20 de minute. Amestecul obținut se strecoară și se bea câte două-trei linguri cu 15 minute înainte de masă. Dacă luăm 3 mese zilnic, de 3 ori luăm amestecul.  

Este foarte bun pentru multe afecțiuni: impotență, frigiditate, sistemul nervos, stres, ulcere, gastrite, nevralgii. 

E un fel de panaceu, nu spun că vindecă, dar calmează și ajută, pentru că "noi dacă intrăm cu natura în armonie, ea obligatoriu ne va răsplăti", a mai spus Lidia Fecioru.

Totodată, Lidia Fecioru a mărturisit că este bine să avem în casă ghivece cu aceste flori pentru a ne feri de energiile negative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel