Lidia Fecioru: cele 3 zodii care vor deveni părinți în 2021. ANUNȚUL ZILEI
23 ian, 19:47
Anul acesta nativii din trei zodii au toate șansele să devină părinți, spune Lidia Fecioru. 
Zodiile care vor deveni părinți. Foto: Pixabay

Universul pune umărul la îndeplinirea dorinței de a deveni părinți pentru nativii din trei zodii, în 2021. Însă, Lidia Fecioru a atras atenția negativiștilor că e bine să nu spună că nu-și doresc, pentru că s-ar putea ca Universul să le dea o lecție mai târziu: peste ani, când își vor dori, s-ar putea să nu se mai împlinească!

În 2021, spune Lidia Fecioru, vor avea o creștere a natalității mai mare ca în ceilalți ani. Zodiile norocoase sunt: 

Rac

„Este un semn de apă și femeile simt instinctul matern înainte de a rămâne însărcinate. Își doresc mult și instinctul matern se declanșează mai repede. Saturn și Jupiter le aduc norocul și șansa pentru a concepe un copil. Are o legătură cu viața sexuală, aceste planete potențează viața sexuală. Neptun în Pești aduce semne bune privind fertilitate. Uranus aduce vești bune pentru schimbarea anumitor obiceiuri”, a spus Lidia Fecioru, la Atena 3. 

Balanță

„Femeile născute în această zodie au scris în stele că vor fi super mame în 2021. Chiar dacă Pluto continuă să agite Balanțele din punct de vedere psihic, sunt cele mai norocoase zodii și vor fi influențate să își dorească și să își asume să devină părinți”, a completat astroloaga. 

Capricorn

„Planeta Pluto îi încurajează pe Capricorni care sunt semne de pământ. Este influențat de Uranul, planeta evenimentelor neașteptate. Nu se așteaptă, dar va veni”, a avertizat  Lidia Fecioru. 


Ştiri Recomandate

Primele animale din lume vaccinate împotriva COVID-19


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri