Horoscop sexual săptămânal. Viaţa amoroasă după Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Horoscop
Ce se întâmplă: Mercur (care este încă retrograd) formează un sextil cu Venus sâmbătă, creând vremea perfectă pentru a întâlni o persoană nouă sau pentru a începe o convorbire importantă cu partenerul tău.

Duminica, cu toate acestea, este o poveste diferită: Soarele va forma o cuadratură cu Pluto, planeta puterii și transformării, creând o atmosferă volatilă, în care ești împins să faci o schimbare bruscă. Acesta este un 'steag roșu' imens pentru certuri și chiar despărțiri, dar poţi scăpa întreg, atâta timp cât asculţi și rămâi flexibil.

Mercur retrograd se încheie în sfârșit luni, pe 18 octombrie. În același timp, Marte și Jupiter formează un trigon, sporindu-ți dorința sexuală și încrederea. Ce înseamnă asta pentru tine:

Horoscop sexual săptămânal

BERBEC

Fiecare tranzit de săptămâna aceasta activează zona de relații a graficului. Romantismul este numele jocului tău din acest weekend și ți se pare mai ușor ca niciodată să dai și să primești afecțiune. Te simţi foarte aproape de partenerul tău și s-ar putea chiar să fii gata să faci pasul și să defineşti relaţia - dar nu! Aşteaptă până când Mercur retrograd se termină luni înainte de a pune întrebarea sau a propune trecerea la noul nivel în relaţie. După aceea, poţi anticipa o perioadă fierbinte a săptămânii, datorită influenței lui Marte care îţi creşte libidoul!

TAUR

Vibrațiile tale de semn de pământ rece sunt minunate pentru a te feri de probleme şi pentru a trăi o viață fără dramă, dar poţi fi, de asemenea, puțin pasiv-agresiv. Ştii că este ceva în neregulă, dar nu faci nimic în acest sens. Dacă nu ești mulțumit de viața ta amoroasă - fie că este vorba de aspectul romantic sau sexual - trebuie să faci sau să spui ceva pentru a o schimba. Așteptarea pe tot parcursul săptămânii te va face să te simţi mai stresați și poate duce la lupte mari cu partenerul tău, chiar dacă este peste ceva minor. Începe acele discuții dure înainte ca lucrurile să scape de sub control.

GEMENI

Acesta este un weekend stelar pentru toți Gemenii singuri! Aruncă o plasă largă, deoarece există o mulțime de persoane sexy care așteaptă să le abordezi. Indiferent dacă este o întâlnire, o aventură sau o relație serioasă pe care o vrei, 'astro-vremea' din această săptămână arată că există un potențial major pentru viața ta amoroasă - atâta timp cât te-ai pus acolo, în lumina reflectoarelor. Și indiferent dacă ești singur sau cuplat, poți face mișcări majore în viața ta amoroasă săptămâna aceasta. Acționează rapid, totuși, deoarece sezonul Scorpionului (adică unul dintre cele mai aglomerate anotimpuri ale anului pentru tine) este chiar după colț!

RAC

Eşti un semn de apă, așa că fiecare săptămână este emoțională, dar aceasta este o săptămână cu adevărat emoțională! Unele dintre legăturile tale de dragoste (vechi și noi) se dezlănțuie în acest sfârșit de săptămână și observi că multe uși se închid în fața ta. Nu e distractiv, știu, dar așteaptă - cu fiecare ușă care se închide acum, se va deschide alta după ce Mercur retrograd se termină. Prima jumătate a săptămânii o poţi folosi să găsești puterea de a lăsa ce nu a funcţionat în urmă și să mergi mai departe, așa că, odată ce toate aceste noi oportunități de dragoste încep să apară, poți să te bucuri de ele fără să-ți faci griji pentru trecut!

Citește continuarea pe Astrosens și află detaliile pentru celelalte zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel