Horoscop. Marte în conjuncție cu Pluto. Trei zodii scapă lucrurile de sub control

Horoscop, țintă. Foto: Pixabay
În următoarele zile, până pe 18 iulie, vom avea parte de un eveniment cosmic oarecum rar, care poartă numele de Marte în conjuncție cu Pluto.

În următoarele zile, până pe 18 iulie, vom avea parte de un eveniment cosmic oarecum rar, care poartă numele de Marte în conjuncție cu Pluto, iar trei semne de foc vor resimți cel mai intens acest efect, datorită planetelor Marte și Pluton.

Planeta Războiului, Marte, conjuncție - un termen care implică confuzie, haos și dificultate, și Pluto - planeta care reprezintă moartea, întunericul și pântecul noilor începuturi. Nu sună prea grozav, nu-i așa?

Următoarele zile vor fi despre renaștere - în mod dureros, ca în cazul nașterii de tipul "fără epidurală". O încercare de foc pentru unii.

Semnele zodiacale care vor resimți cel mai puternic efectul  Marte în conjuncție cu Pluto

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă există un lucru pentru care nu ai nicio toleranță, acela este reprezentat de acele persoane dezlănțuite care aruncă cu lucruri atunci când se enervează. Ceea ce ți se va întâmpla, în timpul acestui tranzit, este că vei începe să observi tot ceea ce urăști la toți cei din viața ta - și apoi, îi vei "depăși".

Dacă ei pot arunca un pantof, atunci tu poți arunca o lampă. Dacă ei pot avea ce vor, atunci tu poți să le iei și să-i faci să regrete că și-au dorit vreodată ceva.

Cu siguranță îți vei forța drumul în viața tuturor în această săptămână, invitați sau nu. Pur și simplu nu vei fi mulțumit până când toți cei din jurul tău nu vor fi la fel de nefericiți ca și tine.

Având în vedere că planeta care te guvernează este Marte, ești prea fericit și prea bun pentru a-ți asuma rolul de maestru de război dominant; chestiunea este că ești în căutare de luptă și te vei lupta cu oricine. Nu există niciun motiv pentru acest tip de agresivitate, în afară de influența lui Marte Inconjunct cu Pluton. 

Citește continuarea pe Specacola și află care sunt celelalte două zodii care vor fi trecute prin furcule caudine în următoarele zile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel