Horoscop carieră octombrie. Astrolog DC News, previziune pentru o zodie: Puteţi demonstra foarte multe

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul carierei pentru luna octombrie. Iar nativii unei zodii vor avea o şansă bună pe plan profesional. 

"Cu Marte retrograd în casa a zecea, care face aceste careuri minunate, să ştiţi că luna aceasta puteţi demonstra foarte multe. Dar pentru asta trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să preluaţi nişte responsabilităţi. Dacă e un proiect mai greu, mai întârziat şi nimeni nu s-a descurcat cu el şi sunteţi întrebaţi, ridicaţi două degete. Fiţi chiar incisivi. Superiorii nu se vor supăra, chiar vor avea nevoie ca voi să vă proiectaţi o altfel de imagine în faţa celorlalţi.

Mai am un sfat: Venus în casa a treia vă ajută foarte mult şi cum scrieţi, cum faceţi prezentările, cum vă prezentaţi voi. Luna aceasta sunt toate aspectele necesare ca să vă vindeţi mult mai bine", le transmite Daniela Simulescu.

Vezi despre ce zodie este vorba pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel