Horoscop 9 august. Vărsătorii vor visa cu ochii deschiși la călătoriile pe care vor să le facă, Scorpionii vor avea un sentiment ciudat

Dacă stai la soare și 15 minute organismul produce suficientă vitamina D cât pentru toată ziua. Foto: Pixabay
Horoscop 9 august. Balanțele vor avea o zi relaxantă de luni, fecioarele experimentează emoții intense.

Horoscop 9 august. Previziunile astrologului:

Rac - Recunoscând că aveți o casă, o mică viață de familie liniștită sau că ați decis să vă instalați într-un loc anume, chiar dacă sunteți singur, v-ați putea simți ca și cum în viața voastră s-a produs o schimbare revoluționară. Este puțin probabil ca lucrurile să devină mai instabile decât sunt acum. Amintiți-vă că, de obicei, în perioadele de destabilizare, creșteți și învățați lucruri noi.

Leu - Dacă visați să întâlniți pe cineva care seamănă cu dvs., pe parcursul zilei de astăzi s-ar putea să primiți un răspuns. Desigur, nu se poate prezice nimic cu exactitate, dar să presupunem că sunt zile în care norocul este de partea dvs. Dacă vi se întâmplă acest lucru, întrebarea este cum vă veți vedea propria persoană.

Fecioară - Adevărul este că ați putea experimenta emoții intense astăzi. Mai ales dacă pe parcursul acestei zile decideți să vă lăsați inima să se exprime clar. Nu vă fie teamă de forța și impactul cuvintelor voastre. Dacă doriți să transmiteți un mesaj important, nu vă fie teamă de consecințe. Dimpotrivă, schimbările care vor avea loc, chiar dacă sunt puțin radicale, sunt ceea ce așteptați de mult timp.

Balanţă - Problemele de familie, dar şi cele profesionale vă vor ocoli, astăzi, şi veţi trece relaxaţi printr-o zi stresantă de luni, începutul unei noi săptămâni. Aveţi suficient spaţiu de manevră pentru a purta o discuţie cu un coleg sau chiar cu partenerul de viaţă în care să explicaţi tot ceea ce aveţi de spus şi nu aţi reuşit din cauza programului încărcat. La final, vă veţi simţi eliberaţi, iar seara vă rezervă o surpriză.

Scorpion - Astăzi veţi avea un sentiment ciudat şi totul va părea ca atunci când aţi fi un spectator. Oamenii vor performa în faţa voastră, iar tot ce veţi face va fi să asistaţi pasibili. Trebuie să înlăturaţi acest sentiment şi să vă reveniţi. Voi sunteţi mereu în centrul atenţiei şi nu aveţi nevoie, pentru niciun moment, să asistaţi impasibili la tot felul de situaţii.

Vărsător - Astăzi veți fi visător, cu gândul la prietenii mai vechi și la călătoriile pe care doriți să le faceți în viitorul apropiat. Veți cunoaște persoane noi și vă veți lărgi orizonturile. Este important să vă ancorați în prezent și să vă bucurați de ceea ce se întâmplă în jur, arată Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel