Horoscop 5 octombrie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător, Pești. Veste bună pentru o ZODIE

Horoscop
Iată ce spun astrele despre fiecare zodie azi, 5 octombrie.

Luna Nouă de pe 6 octombrie în zodia Balanță se va petrece lângă Marte și Mercur retrograd. Când te gândești la fenomenul de Lună Nouă, ți se pare că este vorba de noi începuturi, doar că, în acest caz, vom avea de-a face cu revizuiri în ceea ce privește relațiile noi sau cele mai vechi, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei avea tendința de a analiza absolut totul, mai ales în prima parte a zilei. Și nu ar fi o problemă, doar că nu faci asta de obicei.

Taur

Te lași deliberat pe mâna celorlalți. Ai așteptări imense de la ei. Astrele îți recomandă să fii, totuși, mai circumspect.

Gemeni

Trigonul lui Mercur cu Jupiter se mai separă, deci mintea îți va fi mai liniștită. Vrei să eviți cât se poate treburile gospodărești.

Rac

Ai impresia că oamenii dragi se poartă ciudat, dar, de fapt, tu ești cel care îi îndepărtezi. S-ar putea să fii mai agresiv.

Leu

Toată ziua vei da explicații. Oamenii din jurul tău sunt atât de diferiți și au nevoie să te adaptezi în funcție de nevoile fiecăruia.

Fecioară

În prima parte a zilei, te vei zbate într-un ocean de emoții. Spre seară va trebui să te trezești pentru că ai de făcut unele cheltuieli.

Citește continuarea pe DC NEWS și află previziunile pentru celelalte zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel