Horoscop 29 noiembrie. Zodiile care se vor pierde în detalii sau nu se vor putea concentra

Job  FOTO: pexels.com
Horoscop 29 noiembrie. Racii sunt vorbăreți, Fecioarele se pierd în detalii.

Horoscop 29 noiembrie. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că Luna va începe să tranziteze semnul Balanței și că nevoia principală a zilei va fi aceea a cooperării. Pe 4 decembrie se va petrece ultima eclipsă a anului.

Berbec - În prima parte a zilei, te vei lua prea în serios. Însă după prânz, vei fi dispus să asculți părerea celorlalți fără le întoarce vorbele.

Taur - Îți canalizezi energia către anumite proiecte de la serviciu. S-ar putea ca viața personală să sufere din cauza acestui aspect.

Gemeni - Îți va fi greu să te concentrezi. Asta și pentru că îți pierzi interesul rapid, atât acasă, cât și la serviciu. Vrei experiențe provocatoare.

Rac - De dimineață, vei fi dornic de vorbă. Vei pune multe întrebări. Curiozitatea ta va fi destul de inconfortabilă pentru colegii tăi.

Leu - Vrei să vorbești doar despre partea frumoasă a vieții. Vei fugi de subiectele grave. O parte din tine este sătulă de negativismul din jur.

Fecioară - Te vei pierde ușor în detalii. Nici tu nu înțelegi de ce nu te poți focusa așa cum trebuie. Poate că mintea ta este destul de epuizată.

Capricorn - Uiți că nu le poți face pe toate. Îți este frică să nu fii considerat slab sau ineficient. Pur și simplu refuzi să mai delegi din proiectele tale.

Vărsător - Vrei să te impui în absolut orice ai face. Atât acasă, cât și la serviciu. Oamenii dragi vor trece cu vederea, însă colegii nu vor vedea cu ochi buni ce vei face, potrivit DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel