Horoscop 24 iunie. Lună Plină în Capricorn. Berbecii trebuie să-și găsească echilibrul, Vărsătorii vor avea o zi lungă

Meditație, relaxare      Foto: Pixabay
Horoscop 24 iunie. Luna Plină în Capricorn îi afectează pe Raci să se conecteze emoțional cu partenerul.

Previziunile astrologului DC News Daniela Simulescu:

Berbec - Este o zi potrivită pentru a căuta și găsi echilibrul între planul profesional și cel personal. Poate îți vei da seama ce contează cu adevărat.

Taur - Astăzi îți vei da seama de cât de bine te pricepi la sinteză. Volumul de informații este foarte mare și nici nu ai timp să te ocupi de toate.

Rac - Îți va fi greu să te conectezi emoțional la partener. Acesta va prefera să fie mai tăcut și retras. Poate aveți nevoie de aceste clipe.

Leu - Trebuie să înveți să îți prioritizezi proiectele profesionale și să înveți să mai renunți sau să mai delegi din ele. Evită să pui la suflet ce zic colegii.

Fecioară - Luna Plină îți activează sectorul exprimării și iubirii de sine. Deci nu este o zi potrivită pentru a o pierde pentru bunăstarea altora.

Vărsător - Pentru cei cu insomnii, ziua va fi foarte grea. Iar oboseala va fi resimțită de toți. Nu neapărat una fizică, ci mai degrabă una mintală.

Toate previziunile pot fi citite pe Dc News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel