Horoscop 15 septembrie. Zodia care își va schimba atitudinea față de colegii de la muncă

Job  FOTO: pexels.com
Horoscop 15 septembrie. Racii vor avea conflicte cu familia, iar Leii se vor ocupa de probleme financiare pe care le-au tot amânat.

Horoscop 15 septembrie. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Taur - Atitudinea ta față de colegi se va schimba. Proiectele de la serviciu se vor înmulți și vei fi nevoit să preiei câteva pe lângă cele de acum.

Gemeni - Vei începe să vrei mai multă atenție, mai ales pe plan profesional. Și îți vei manifesta dorințele și neîmplinrile într-un mod zgomotos.

Rac - Conflictele cu membrii familiei se vor amplifica și vor fi greu de gestionat. Toată lumea vrea pace, dar nu se folosește deloc diplomația.

Leu - Marte îți va da imboldul necesar să te ocupi de chestiuni administrative pe care le-ai tot amânat. Acum nu mai poți scăpa de ele.

Fecioară - Marte va tranzita casa banilor, deci va trebui să fii mai atent la cheltuieli. Vor exista momente când vei acționa după impuls.

Vărsător - Marte îți va cere să îți construiești principii puternice, să te ții de ele și să le aplici zi de zi. Începe o perioadă bună pentru studii, potrivit DC News.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel