Horoscop 15 septembrie. Zodia care își va schimba atitudinea față de colegii de la muncă
15 sep, 08:59

Job  FOTO: pexels.com
Horoscop 15 septembrie. Racii vor avea conflicte cu familia, iar Leii se vor ocupa de probleme financiare pe care le-au tot amânat.

Horoscop 15 septembrie. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Taur - Atitudinea ta față de colegi se va schimba. Proiectele de la serviciu se vor înmulți și vei fi nevoit să preiei câteva pe lângă cele de acum.

Gemeni - Vei începe să vrei mai multă atenție, mai ales pe plan profesional. Și îți vei manifesta dorințele și neîmplinrile într-un mod zgomotos.

Rac - Conflictele cu membrii familiei se vor amplifica și vor fi greu de gestionat. Toată lumea vrea pace, dar nu se folosește deloc diplomația.

G Ad:

Leu - Marte îți va da imboldul necesar să te ocupi de chestiuni administrative pe care le-ai tot amânat. Acum nu mai poți scăpa de ele.

Fecioară - Marte va tranzita casa banilor, deci va trebui să fii mai atent la cheltuieli. Vor exista momente când vei acționa după impuls.

Vărsător - Marte îți va cere să îți construiești principii puternice, să te ții de ele și să le aplici zi de zi. Începe o perioadă bună pentru studii, potrivit DC News.

 

 

 

 

Ştiri Recomandate

Consumul de ciuperci pare să scadă riscul de depresie
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri