Horoscop 1 februarie 2022: zodiile care au parte de scandal și care trebuie să stea cu ochii pe bani

Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Horoscop 1 februarie 2022: Marți e o zi cu trei ceasuri rele, prin definiție. Dar doar pentru unele zodii va fi mai grea și problematică, în timp ce pentru altele va fi plină de succes. 

Horoscop 1 februarie 2022: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Marțea va fi o zi destul de fructuoasă pentru tine. Trebui însă să-ți atenuezi limba prea ascuțită mai ales când vorbești cu membrii seniori din familia ta, altfel aceștia s-ar putea enerva pe tine.  Dacă nu vreo scandal, las-o mai moale. Pe seară s-ar putea să te întâlnești cu un prieten drag pe care nu l-ai mai văzut demult. 

Taur

Nu implica pe nimeni, marți, în problemele tale sentimentale, că vei avea parte de discordie. Vei primi vești bune de la un prieten, care ar putea să te ajute să obții o promovare. Dacă trebuie ă iei o decizie majoră, ar fi bine să te consulți cu părinții sau seniorii familie, altfel s-ar putea să ajungi să regreți decizia luată. 

Gemeni

Zi plină pentru Gemeni. Vor fi ocupai cu lansarea unor noi planuri în afacerea lor, din cauza cărora nu vor acorda atenție celorlalte lucruri. Ar face bine să nu amâne chestiunile legale, pentru că vor regreta. E însă o zi bună pentru a achiziționa o proprietate, dacă vă doriți și vă permiteți una. Nu faceți însă împrumuturi. 

Rac

Marți ar trebui să vă țineți gura închisă și să aveți răbdare, pentru că unii dintre adversarii voștri vor face tot posibilul să vă enerveze. Dacă aveți de luat o decizie importantă în cuplu, mai bine amânați. Aveți de rezolvat niște probleme de familie, dar vă vor ieși toate șnur. 

Leu

Din cauza unor nemulțumiri la locul de muncă veți fi nevoit să amânați niște planuri importante. Ar fi bine să vă concentrați pe ceea ce faceți, pentru că e posibil să faceți niște greșeli ireparabile, care vă vor strica imaginea. Veți fi îngrijorat de sănătatea persoanei dragi, dar lucrurile nu sunt așa negre precum par.

Fecioară

Marți vă lipsește încredere în sine, din cauza asta nu veți putea lua nicio decizie pe cont propriu, pentru că vă va fi teamă să nu fie greșită. Deci, mai bine evitați să luați decizii și nici nu cereți sfatul cuiva, pentru că alții nu pot gândi pentru voi. 

Balanță

Zi agitată pentru Balanțe. Va fi multă confuzie, mai ales la locul de muncă. Ai bine vă concentrați pe relația de cuplu, altfel partenerul / partenera de viață se va enerva și va face scandal. Seara, s-ar putea să mergi la casa unui prieten cu care erai certat, ca să vă împăcați. 

Scorpion

Gânduri negre, pentru  Scorpion. Dacă vă pregătiți să plecați într-o călătorie, atunci conduceți vehiculul cu mare atenție sau aveți grijă pe unde călcați, pentru că sunteți predispuși la accidente. Dacă vă gândiți să împrumutați bani de la cineva, renunțați și așteptați un pic, pentru că va fi foarte greu să îi returnați și veți avea probleme din cauza asta. 

Săgetător

Marți vă scapă banii printre degete. Cheltui ți neștire și, pe lângă câteva lucruri importante, veți cheltui bani pentru niște prostii de care nu aveți nevoie. Aveți grijă la sănătatea unui membru feminin al familiei, care ar putea avea probleme grave. Dacă aveți nevoie de un sfat, apelați doar la persoanele cu mare experiență. 

Capricorn 

Marți va fi o zi mixtă pentru Capricorn. Va trebui să păstreze un echilibru între veniturile și cheltuielile sale, reducând cheltuielile neesențiale care sunt în creștere, ca să poată pune bani la ciorap, așa cum îi place. Cei care plănuiesc să înceapă o nouă afacere, o pot face și marți, dar ar trebui să evite să o facă cu un partener, care îi va înșela mai târziu. 

Vărsător

Va fi greu să țineți pasul  cu șefii și doar așa ați putea avea marți profit. Veți fi puțin trist din cauza faptului că nu obțineți rezultatul dorit în niciuna dintre lucrările pe care le faceți, dar nu trebuie să vă enervați din orice ca să u declanșați un mare scandal, mai ales în familie.

Pești

Marți veți cheltui ceva mai mult decât vă doreați pentru realizarea unor noi planuri de afaceri, și n-ar strica să cereți sfatul unei persoane în care aveți mare încredere. Puteți încerca să învățați ceva nou, aveți toată dispoziția pentru asta. Seara, un prieten vî va cere împrumut niște bani și ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte să îi dați. Vi-i va returna mai târziu decât promite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel