Gemeni, Săgetător, Balanță: 4 zodii care sunt cele mai compatibile cu Shakira

Shakira, "Regina muzicii latine" și dansatoare versatilă, este o personalitate acvariană, deoarece s-a născut pe 2 februarie. Deci, iată patru semne zodiacale care sunt cele mai compatibile cu ea.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscută popular ca Shakira, este denumită Regina muzicii latine. Shakira a reușit întotdeauna să-și uimească fanii cu versatilitatea sa muzicale și mișcări de dans. 

Semnul zodiacal al Shakirei

 

Fiind născută la data de 2 februarie, Shakira este Vărsător. Nativii acestui semn zodiacal sunt inteligenți, reci, idealiști, imprevizibili, filantropi și vizionari. Este greu să ghicești următoarea lor mișcare. Deci, iată patru semne zodiacale care sunt cele mai compatibile cu ea:

Gemeni

Gemenii sunt compatibili cu Vărsătorii și acești oameni sunt entuziaști, sociabili și sufletul petrecerii. Urăsc să se plictisească și le place să cunoască oameni noi. De vreme ce Vărsătorii se aseamănă foarte mult ca personalitate cu Gemenii, nu este de mirare de ce sunt compatibili. 

Vărsător

Vărsătorii sunt oameni filantropi care doresc să facă acte de caritate de dragul societății. Deci, atunci când doi Vărsători sunt într-o relație, împreună fac pași mari pentru societate.

Săgetător

Săgetătorul este semn de foc, ceea ce înseană că nativii acestui semn zodiacal sunt entuziaști, exploratori și pasionați de călătorii. Deci, creează o legătură fericită cu Vărsătorii, care caută întotdeauna mai multă aventură și experiențe noi.

Balanță

Balanța este extrem de compatibilă cu Vărsătorul. Amândurora le place să socializeze și sunt oameni inteligenți.

Citește și Berbec, Leu, Săgetător: Află câteva trăsături mai puțin cunoscute despre aceste zodii de foc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel