Eclipsa de Soare cu „inel de foc” din 10 iunie: dezastru pentru unii, noroc chior pentru alții. Efectele ei, până în 29 iunie

Eclipa solara cu inel de foc. Foto: Pixabay
Eclipsă de Soare din 10 iunie este un specială, pentru că are loc într-o zi a Lunii Noi. Pentru unii poate aduce dezastre, pentru alții poate aduce mult noroc. Important e să știi ce să eviți, pentru că și un dezastru (dacă nu e unul natural, evident) poate fi transformat într-o victorie. Iată ce se va întâmpla de mâine până în 29 iunie. 

Eclipsă de Soare din 10 iunie, așa cum spuneam, se va încheia cu o Lună Nouă. Cei care pot vedea eclipsa se vor bucură de un spectacol rar: în timpul eclipselor solare inelare, Luna „blochează” centrul Soarelui, lăsând marginile luminoase să formeze „inel de foc” în jurul ei. 

Vestea proastă e că efectul „inel de foc” îl puteți prinde numai în regiunile nordice îndepărtate ale Groenlandei, Canadei și Rusiei. Cu toate acestea, o eclipsă parțială va fi vizibilă în nord-estul Americii de Nord și în orașele din nordul Europei și Asia. 

Astrologic vorbind, efectele eclipsei vor fi resimțite pe tot Pământul, în special pentru persoanele Gemeni sau cu ascendent în Gemeni. În astrologie, eclipsele solare înseamnă noi începuturi și o conștientizare sporită a scopului și viselor cuiva. Această eclipsă solară specială din Gemeni va încuraja oamenii să se reconecteze cu ceilalți, în special cu cei cu care au pierdut legătura anul trecut.

Soarele, Mercur, Lună, Jupiter influențează această eclipsă, în tip ce Venus, Marte și Saturn nu. 

Zodiile afectate major

Planetele implicate, spun astrologii, vor provoca tulburări în viața persoanelor născute în Taur, Gemeni, Balanță, Scorpion și Ascendenții în Capricorn și Semne guvernate de Lună.

Oricine s-a născut în semnele de mai sus și care se ocupă de chestiuni legate de guvern, contracte, permise, orice fel de probleme legale se va confrunta cu întârzieri și obstacole.

Taurul și Scorpionul se vor confrunta cu condiții de viață vitrege. Cheltuieli neașteptate, singurătate, lipsa comunicării cu prietenii și familia, insomnia poate fi trăită de Gemeni și Balanțe. Capricornul trebuie să-și controleze mintea și să stea departe de relațiile temporare.

Această eclipsă de soare crește confuzia, iluzia și înșelăciunea din întreaga lume pentru următoarele două săptămâni. De asemenea, Mercur este retrograd până pe 22 iunie, așa că orice proiecte majore ați vrea să începeți amânați până după 23 iunie.

Astrologii spun că eclipsele solare care urmează eclipselor de Lună pot aduce, de asemenea, calamități naturale și tulburări politice. Ar putea fi cutremure în iunie-iulie, de asemenea și erupții vulcanice.

Persoanele născute în Taur sau Rac și cei care au ascendentul în aceste zodii pot experimenta schimbări cu un impact uriaș. Acestea pot fi legate de casă, muncă, sănătate sau finanțe.

În timpul eclipsei este bine să evitați consumul de alimente gătite, deoarece digestia va fi lentă și poate provoca constipație.

Ce se va întâmpla, pe zile 

În funcție de cum se poziționează aceste planete, după eclipsă urmează zile care pot fi bune sau rele: 

Joi 10 iunie: E o zi bună să-ți suni vechii prieteni cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Duminică 13 iunie: Deci ceva nou și diferit se va întâmpla azi. Dar de bucurie, nu face excese. Adică evită să bei prea mult.

Luni 14 iunie: Pătratul dintre Saturn și Uranus se întâmplă doar la fiecare 20-22 de ani: acesta este un aspect care marchează schimbări globale, schimbări de direcție și puncte de cotitură majore pentru umanitate.  Și a asta pentru că Saturn este conectat la tot ce este vechi, în timp ce Uranus este despre nou, iar cele două planete și tendințele lor intră în conflict.

Practic, Saturn nu te va lăsa să mergi înainte și Uranus spune că trebuie să te schimbi. Ce faci? Singurul răspuns este să faci schimbări (Uranus) încet și cu atenție (Saturn).

Mai mult, dacă munciți din greu și planificați la virgulă totul (Saturn), puteți face schimbări pozitive majore (Uranus).
Semnele care vor provoca cele mai mari probleme sunt Capricornul (condus de Saturn) și Vărsătorul (condus de Uranus). Celelalte „semne fixe” (Taur, Scorpion și Leu) vor simți, de asemenea, presiuni.

Marți, 15 iunie: Nu lăsați aspectul Mercur-Marte să vă grăbească. Amintiți-vă că Mercur este încă retrograd.

Miercuri 16 iunie: Venus face un unghi de 135 de grade cu Jupiter, iar această combinație este bună pentru plăcere, pentru a vă face plăceri. Dar asigurați-vă că știți când să vă opriți. Și evitați cumpărăturile majore. Veți avea tendința de a plăti mai mult decât face.

Vineri 18 iunie: Sun face un unghi de 135 de grade cu Saturn: orice lăsați neterminat astăzi, o să vi se spargă în cap luni. 

Sâmbătă, 19 iunie: Soare face un unghi de 135 de grade cu Uranus: NU VĂ GRĂBIȚI! Opriți-vă și gândiți-vă la aceste schimbări înainte de a le face.

Luni 21 iunie: Venus face un unghi de 120 de grade cu Neptun: Azi poți lăsa puțin frâul liber și poți face ceva ce îți place. Sau sună pe cineva pe care îl iubești.

Marți 22 iunie: Mercur retrograd se încheie astăzi. Acordați lucrurilor câteva zile ca să revină la normal.

Miercuri, 23 iunie: Soarele și Jupiter sunt în unghi de 120 de grade, iar Venus și Pluto sunt opozante: Soare-Jupiter îți poate da noroc nesperat. Venus-Pluto poate însemna lupte de putere în relații. Folosește primul aspect, evită-l pe al doilea.

Joi 24 iunie: Marte face un unghi de 135 de grade cu Neptun: Întrerupeți orice faceți și verificați pentru a vă asigura că vă îndreptați în direcția corectă.

Marți 29 iunie: Mercur face un unghi de 45 de grade cu Venus: Așteptați câteva zile înainte de a cumpăra ceva scump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel