Dr Vasi Rădulescu: Se uită unii ciudat la mine și nu pricep cum de am ajuns la 35 de ani și nu sunt însurat. N-am nici copii

Dr. Vasi Rădulescu
Medicul cardiolog Vasi Rădulescu scrie, într-o postare pe Facebook, că unii oameni îl privesc ciudat pentru că nu e căsătorit și nu are copii la 35 de ani. 

Medicul Dr Vasi Rădulescu subliniază într-o postare pe rețelele sociale cutuma nescrisă a unor români de a fi căsătorit și cu copii până la vârsta de 35 de ani. Acesta subliniază nevoia fiecăruia la dreptul de a decide ce dorește să facă cu propria viață, fără a fi judecat de alții.

”Se uită unii ciudat la mine și nu pricep cum de am ajuns la 35 de ani și nu sunt însurat. N-am nici copii.

1. Nu cred neapărat în „instituția căsătoriei”. Dacă alții cred, e treaba lor. Treaba mea nu e să judec ce cred și aplică alții.

2. Nu sunt pregătit să am un copil. Știu că nu voi fi niciodată pe deplin pregătit pentru asta, dar pentru mine este un stres uriaș să mă gândesc că nu pot crește acel copil în armonie. Pentru că, la cum sunt acum, nu pot. Am nevoie să domesticesc mulți demoni proprii, să așez niște rotițe în psihic, să ating o oarecare maturitate emoțională. Mai am nevoie să ating și un confort financiar, pentru că n-aș vrea să-mi cresc copilul în lipsuri. Ține de responsabilitatea mea să-i ofer hobby-uri, călătorii, lecții, sporturi, orice pot, ca să crească bine și frumos. Momentan am carențe și-mi asum asta.

Nu, nu trebuie să vă uitați ciudat la mine. Am colegi de liceu care s-au căsătorit la 20 de ani și au făcut 2-3-4 copii. E viața voastră.

Nu aveți dreptul să o judecați pe a mea. Eu o trăiesc așa cum pot, fac niște alegeri, mă dau cu capul de pereți, am un milion de gânduri pe secundă, fac un miliard de greșeli. La fel, nu aveți dreptul să vă uitați strâmb dacă prefer să stau singur perioade lungi de timp, pentru că așa funcționez eu. Încerc să fac pace cu mine. Încerc să mă ridic din niște hăuri. Încerc să fac multe lucruri frumoase, când în spate e haos”, scrie medicul Vasi Rădulescu pe Facebook..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel