Dr Radu Stoica: pandemia de COVID-19, Terapia Intensivă și bolile pulmonare. Academia de Sănătate

Conf univ dr Radu Stoica. Foto: Agerpres
  LIVE
Dr Radu Stoica, medic primar anestezie și terapie intensivă vine la Academia de Sănătate, de la ora 13.30, pentru a discuta efectele pandemiei de COVID-19 la pacienții cu boli pulmonare. 

Conf univ Dr Radu Stoica este șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă, de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală. 

El vine la Academia de Sănătate pentru a discuta, alături de prezentatorul emisiunii, academicianul prof dr Irinel Popescu, despre problemele pe care ridică infecția cu coronavirus și boala COVID-19 la nivelul plămânilor, dar și în mod particular în cazul pacienților care au deja o afecțiune pulmonară. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 13.30, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV, apoi va fi retransmisă luni, 18 mai, de la ora 11.00.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel