Dotări și modernizări la Spitalul Județean Giurgiu și ambulatoriu: la nivel de proiect

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi ambulatoriul unității medicale vor primi peste 31 de milioane de euro pentru proiecte de reabilitare, extindere şi modernizare.

Dotări, Giurgiu. Spitalul Județean Giurgiu și ambulatoriul său fac obiectul a două proiecte de reabilitare, extindere și dotare.

"Pentru următoarea perioadă avem în vedere realizarea pentru judeţul Giurgiu a două proiecte importante, reabilitarea şi extinderea cu încă două etaje a Spitalului Judeţean Giurgiu precum şi realizarea, modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului la spital. Şi eu şi echipa Consiliului Judeţean Giurgiu urmărim permanent derularea acestor două mari proiecte pentru judeţul nostru. Am avut un proiect pentru ambulatoriu, dar acesta era conceput a se dezvolta la subsolul spitalului, ori nu poţi să faci un proiect cu asemenea deschidere şi accesibilitate către public într-un buncăr, motiv pentru care a fost refăcut acest proiect. Ambele proiecte se vor derula pe o perioadă lungă de timp, dar sunt şi de o importanţă mare pentru toţi locuitorii judeţului", a declarat deputatul PSD Elena Dinu, joi, 1 august, într-o conferință de presă, citată de Agerpres.

Pentru reabilitarea şi extinderea spitalului se vor aloca 21 de milioane de euro, iar pentru ambulatoriu, 10,4 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel