DOLIU în MEDICINĂ! Dr. Mihai Horia Nicolae a murit

Dr Mihai Horia Nicolae. FOTO: Facebook
Cunoscutul medic ortoped constănțean Mihai Horia Nicolae, în vârstă de 68 de ani, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. 

Dr Mihai Horia Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie, din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală de la Eforie Sud și era absolvent al Facultății de Medicină din București.

În decursul carierei profesionale, dr. Mihai Horia Nicolae a efectuat peste 10.000 de operații. Cel mai mult se mândrea, însă, că a realizat prima endoproteză de șold în județul Constanța, în 1987, intervenție pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud, potrivit Adevărul.

Spitalul Municipal Mangalia a postat, pe pagina oficială a unității medicale de pe Facebook, un mesaj de condoleanțe: 

„Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunță cu adâncă tristețe trecerea în neființă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariția prematură a colegului nostru este un adevărat șoc pentru lumea medicală din județul Constanța și mai ales pentru Ortopedia dobrogeană.

La Spitalul Municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulți ani, timp în care a făcut efectiv minuni pentru pacienții săi. În calitate de șef al Secției Ortopedie - Traumatologie, era mereu la datorie, își trata colegii și pacienții, deopotrivă, cu respect și altruism.

Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanțe și regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veșnică în lumea celor drepți, dragul nostru coleg!“, se arată în mesajul postat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel