Diagnostice crunte, divorțuri, dependențe. Dramele care au marcat viața actorilor din Friends
21 iun, 18:40

Actorii din serialul Friends FOTO: Friends captură Youtube
În spatele camerelor de filmat, viețile celebrilor actori din serialul ”Friends”au fost pline de încercări și drame prin care nimeni nu-și dorește să treacă.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au devenit celebri după acest serial. Mulți dintre actori au continuat să joace în filme și în alte emisiuni de televiziune. Cox și Kudrow au jucat chiar în seriale populare, iar Aniston a devenit o vedetă de cinema.

Dintre toți membrii distribuției din "Friends", Jennifer Aniston este probabil cea care a devenit cea mai cunoscută. Căsătoria ei cu Brad Pitt a fost cea care a făcut ca apele să se agite. Aniston și Pitt au fost cuplul de aur al Hollywood-ului, notează Marie Claire. Pitt a apărut chiar și într-un episod din "Friends", unde a jucat rolul prietenului lui Ross care o urăște pe Rachel, personajul lui Aniston. Dar basmul nu a durat la nesfârșit.

Deși Aniston a rămas una dintre actrițele favorite ale Americii, publicul a început să comenteze decizia ei de a nu avea copii de-a lungul anilor. Ea a scris în HuffPost un editorial despre furia ei de a fi redusă la un corp și a denunțat fascinația și insistența oamenilor că femeile trebuie să aibă copii pentru a fi complete.

Matt LeBlanc a avut o grămadă de roluri și chiar a fost capul de afiș al mai multor seriale. Potrivit The Telegraph, fiica pe care o are cu Melissa McKnight a început să sufere de convulsii la scurt timp după ce s-a născut, în 2004. S-a dovedit că fiica lui LeBlanc avea o formă de displazie. LeBlanc a declarat pentru The Guardian că acum își petrece timpul în ferma sa din California pentru a avea grijă de fiica sa. El consideră că oamenii se așteaptă ca el să fie la fel de amuzant sau nebun ca Joey Tribbiani.

G Ad:

Dramele din viețile celorlalți actori din ”Friends” le puteți citi în Spectacola.

Ştiri Recomandate

Coronavirus. Foto: Pixabay
BREAKING NEWS
Clătite de post: cea mai simplă rețetă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri