Depuneri pe vasele de sânge, cum scăpăm de ele. Recomandarea bioenergoterapeutului Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut, în cadrul unei emisiuni TV, o recomandare pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la emisiunea Adevăruri ascunse, despre o soluţie pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge. Aceasta a afirmat că ”vasele noastre de sânge au tendinţa să facă depuneri pe ele” şi a recomandat ”un leac foarte bun, o soluţie foarte bună pentru a scăpa de acele depuneri”.

Acea soluție recomandată de Lidia Fecioru ”se face cu seminţe de mărar, miere şi rădăcină de valeriană”.

”Se prepară foarte simplu. Se pune 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană măcinată, doi litri de apă fierbinte. Amestecăm seminţele cu valeriana, turnăm doi litri de apă fierbinte, într-un borcan de trei litri. Lăsăm să se răcească până la 40 de grade, şi apoi punem două linguri de miere. Învelim foarte bine borcanul, ca atunci când facem compot şi îl lăsăm o zi. După care, acea soluţie pe care o avem, bem câte o lingură mare, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă. Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile şi atât. Borcanul poate să stea oriunde apoi”, detaliază Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel