Codin Maticiuc, gest lăudabil: renovează etajul copiilor bolnavi de cancer de la Fundeni

Codin Maticiuc într-un salon de la Fundeni, în plină renovare. Foto: Instagram / contul personal
Cunoscut mai mult pentru escapadele sale cu dive autohtone, fostul mare „Crai de Dorobanți” renovează etajul 7 din Institutul Clinic Fundeni, unde sunt tratați copii bolnavi de cancer. 

Codin Maticiuc a făcut anunțul pe contul său de Instagram: 

„Poate unii dintre voi știți deja, pentru ceilalți spun pe scurt: m-am apucat săptămâna trecută sa renovez etajul 7 de la Fundeni, unde sunt internați copii bolnavi de cancer.

De ce? Pentru că era nevoie, pentru că le construiesc băi în saloane, pentru că spitalul nu are bani s-o facă, pentru că pe stat îl doare-n p..., pentru că pot s-o fac, pentru că așa e normal.

Dacă vrei și tu să mă ajuți găsești detalii la mine pe story. Pentru #fatadela702”, a scris Codin Maticiuc

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poate unii dintre voi știți deja, pentru ceilalți spun pe scurt: m-am apucat săptămâna trecută sa renovez etajul 7 de la Fundeni, unde sunt internați copii bolnavi de cancer. De ce? Pentru ca era nevoie, pentru ca le construiesc băi în saloane, pentru ca spitalul nu are bani s-o facă, pentru ca pe stat îl doare-n pulă, pentru că pot s-o fac, pentru că așa e normal. Dacă vrei și tu să mă ajuți găsești detalii la mine pe story. Pentru #fatadela702

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel