Celia, despre problemele de sănătate cu care se confruntă în sarcină: „Pune presiune pe inimă”

Celia, probleme de sănătate
Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă în sarcină. 

Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, în aproximativ o lună. Deși este în culmea fericirii și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, artista a recunoscut că a întâmpinat mai multe probleme pe parcurs, care i-au pus sarcina în pericol. Vedeta a declarat că infectarea cu tulpina Omicron a coronavirusului nu a fost atât de gravă, însă un alt diagnostic pus de medici a îngrijorat-o pe aceasta. Deși nu a vrut să spună despre ce este vorba, Celia a mărturisit că a avut dureri insuportabile și că i-a fost afectată chiar și inima.  Acum, artista urmează un tratament prescris de medici.

„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu și pe lângă asta au fost și încă mai sunt niște probleme. Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.”, a dezvăluit Celia, la Antena Stars.

Celia: „Se poate întâmpla să nasc mai devreme„ 

Din cauza problemelor cu care se confruntă, Celia ia în considerare și faptul că ar putea să nască înainte de termen. Cu toate astea, artista a precizat că este foarte pozitivă și speră ca totul să decurgă normal, fără alte probleme sau complicații. 

„Sunt foarte pozitivă. E clar că orice se poate întâmpla, se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. (...) Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă”, a adăugat artista.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce decizie radicală a luat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel