Cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare zodie

Zodiile norocoase. Foto: Djalma Paiva Armelin, de la Pexels
Pentru 2022, fiecare zodie are o anumită dată când le surâde mai mult norocul.

Cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)  - Cea mai norocoasă zi: 24 mai

Rareori ai o problemă în a iniția ceva nou, dar această zi îți oferă ceva special. În timp ce Jupiter tranzitează pentru scurt timp semnul tău zodiacal în acest an, stimulându-ți abundența și posibil noi oportunități, pe 24 mai ai Marte și Luna care se aliniază și în semnul tău zodiacal. Această triplă conjuncție rară a tuturor celor trei planete din semnul tău zodiacal înseamnă că vei primi undă verde pentru a merge mai departe într-un mod grandios. Jupiter reprezintă norocul, Marte se referă la pasiune și motivație, în timp ce Luna deține secretele tuturor sentimentelor noastre. Cheia zilei de astăzi este să te asiguri că acțiunea pe care o întreprinzi în exterior este în concordanță cu sentimentele pe care le ai în interior. 

Taurus (20 aprilie - 20 mai) - Cea mai norocoasă zi: 25 octombrie

Cu Nodurile Axei Eclipsei de Lună care intră în semnul tău zodiacal împreună cu Scorpionul, se anunță un an de neuitat. Nodurile Lunii reprezintă o finalitate a lecțiilor învățate și libertatea de a ne urma în sfârșit destinul. Așadar, în timp ce această energie va fi în joc cam în următorii doi ani, 25 octombrie îți oferă Eclipsa de Soare în Scorpion, care îți luminează a șaptea casă a relațiilor.
Cum Eclipsele de Soare reprezintă mai degrabă schimbări externe decât interne, înseamnă că aceasta va fi o zi importantă în relațiile tale romantice, aducând fie o logodnă, fie posibilitățile unei iubiri de durată. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Cea mai norocoasă zi: 20 iunie

O mare din acel sentiment că ai o zi minunată constă în a reuși nu doar să comunici bine, ci și să te faci cu adevărat auzit de cei din jurul tău. Din fericire pentru tine, energia din 20 iunie se aliniază astfel încât este momentul perfect pentru a avea acea conversație importantă, pentru a începe un nou proiect sau pentru a fi în atenția publicului. Mercur, planeta care ne guvernează comunicarea, se va afla într-un sextil pozitiv și benefic cu Jupiter, planeta căreia îi place să extindă tot ceea ce atinge aducând un sentiment de magie. Având în vedere că Nodurile Axei Eclipsei s-au mutat de pe semnul tău zodiacal, vei avea și tu un an mai calm și mai împământenit. În concluzie, aceasta este o zi în care îți poți lăsa amprenta asupra lumii!

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Cea mai norocoasă zi: 13 noiembrie

În această zi vei fi complet în elementul tău, deoarece există un Mare Trigon de Apă cu Soarele, Mercur și Venus. Gândește-te la acest lucru ca la un cadou suprem pentru viața ta și chiar pentru relațiile tale, deoarece Luna se va afla, de asemenea, în semnul tău zodiacal. Soarele reprezintă acțiunea, în timp ce Mercur și Venus pun în valoare abilitățile noastre de comunicare și relațiile, așa că ziua de 13 noiembrie va fi una de care vă veți aminti pentru o perioadă de timp. Gândește-te la acest moment ca la un punct de creație, cu atât de multă acțiune în semnele zodiacale de apă în acest an datorită lui Jupiter și a Nodurilor, este timpul nu doar să lași trecutul în urmă, ci să pășești cu adevărat în viitor- care probabil include și o nouă iubire. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel