Ce se întâmplă când VISEZI CĂ MORI. Numerologul Mihai Voropchievici: Scapi de un mare pericol!
10 apr 2021, 19:18

Moarte. Foto: Pixabay
Numerologul Mihai Voropchievici spune că lucrurile care le visăm noaptea se traduc altfel în viața de zi cu zi, de multe ori chiar invers.

Câți dintre noi n-au avut vise urâte, unele ne fac chiar să ne trezim înspăimântați că ceva ni se poate întâmpla. Ba chiar unii visează că mor, iar asta ne poate declanșa un atac de panică. În realitate însă, traducerea viselor noastre însemană altceva. 

Spre exemplu, popular se spune că dacă visezi că ai murit „îți moare moartea”! Sau dacă visez că altcineva a murit, această persoană scapă de un mare pericol.  

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Antena 3, că „toți am visat că am murit. Că moare cineva drag. De multe ori tu te visezi așa. Subconștientul adună informații, nu de ieri, de azi, dintotdeauna. Acolo sunt durerile, nereușitele, tristețile. În momentul când apare așa ceva, scăpăm de aceste lucruri neplăcute. Coșmarul tradus în viața de zi cu zi e cu totul altceva. Lucrurile rele din vis se transformă în lucruri bune. Și plăcerile din vis sunt neplăceri. Se cam joacă cu noi subconștientul ăsta și taina nopții”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?