Ce poartă mereu Meghan Markle în poșetă. Costă doar câțiva lei și face MINUNI pentru ten

Meghan Markle poartă în poșeta sau bagajul de călătorie un produs ieftin, pe care toată lumea îl poate găsi în farmacie. Face minuni pentru ten. 

„Singurul lucru fără de care nu pot trăi atunci când călătoresc este o sticlă mică de ulei de arbore de ceai”, a afirmat ducesa în urmă cu mai mult timp. Nu este cel mai glamuros lucru, dar dacă te tai, te ciupește un țânțar, te lovești, indiferent de ce se întâmplă, vindecă tot. Nu este scump, este suficient de mic pentru a intra în geantă și îl iau cu mine tot timpul”, a afirmat soția prințului Harry.

Cum se folosește uleiul de arbore de ceai

 

Trebuie doar să aplici câteva picături în zona cu probleme cu ajutorul unui beţişor de urechi sau a unei dischete demachiante şi să laşi uleiul de arbore de ceai să acţioneze în voie. În plus, uleiul de arbore de ceai se găsește peste tot.

Produsul se poate găsi atât în farmacii, cât şi în marile magazine de produse cosmetice, începând de la preţul de 7 lei.

Beneficiile uleiului de arbore de ceai

 

Uleiul de arbore de ceai este un ulei esenţial, de culoare galben pal, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale. Acesta acționează ca un antiseptic, antibacterian, antiviral, antifungic şi agent anti-inflamator, ajutând la vindecarea unei palete largi de boli. Mai este denumit și „cabinet medical într-o sticluţă”, deci nu trebuie să ne surprindă că este produsul pe care Meghan Markle îl poartă mereu în geantă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel