Ce condimente preferă fiecare zodie. Gustul potrivit pentru fiecare semn zodiacal

Se știe că temperamentul și anumite trăsături pot fi influențate de zodii, însă regula nu se aplică la preferințele semnelor zodiacale pentru anumite arome și condimente.

Ce condimente preferă fiecare semn zodiacal:

Berbec - condus de Marte agresiv, semnul de foc al Berbecului preferă gustul de foc al ardeiului iute, piperului sau curry-ului. Condimente pentru Berbec: ardei iute, curry, usturoi, piper, muștar, boia

Taur - Taurul preferă de obicei alimentele cu gust dulce. Poate asta pentru că, fiind condus de Venus, zeiță și planeta iubirii, Taurul are și dispoziții mai dulci. Condimente pentru Taur: vanilie, scorțișoară, cardamom, schinduf, ienupăr, ketchup (sos de roșii)

Gemeni - Gemenii vor să experimenteze tot ce are de oferit bucătăria - nu în cantități mari, precum Taurul, ci pentru plăcerea gustului. Condimente pentru Gemeni: vanilie, ghimbir, curry, murături și ierburi, coriandru, chimen, turmeric

Rac - Racul preferă de obicei mâncarea de casă și condimentele tradiționale din țara sa natală. Condimente pentru Rac: ceapă, usturoi, busuioc, mentă, cimbru, foi de dafin, rozmarin, pătrunjel, salvie

Leu - Leului îi plac gusturile înflăcărate, delicatesele arzătoare de limbă. Condimente pentru Leu: curry, hrean, piper, muștar, sos de soia, cayenne, cuișoare, scorțișoară, usturoi, ghimbir

Fecioară - Fecioara prudentă își asumă responsabilitatea pentru propria sănătate, astfel încât să prefere condimentele sănătoase și naturale. Condimente pentru Fecioară: ienupăr, ienibahar, mentă, vanilie, scorțișoară, pătrunjel, rozmarin, ierburi.

Balanță - Balanta este un armonizator, încercând mereu sa echilibreze contrariile, inclusiv în bucătărie. Condimente pentru Balanță: vanilie, schinduf, ienupăr, hrean, sos de roșii, scorțișoară, cuișoare, semințe de fenicul.

Vărsător - Vărsătorul este inovator și creativ, astfel încât îi place mereu să descopere condimente noi și să le amestece. Condimente pentru Varsator: menta, vanilie, hrean, scortisoara, anason, potrivit ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel