Ce a ajutat-o pe Adele să slăbească 22 de kilograme. Antrenorului ei personal a dezvăluit totul

Dieta care a ajutat-o pe Adele să slăbească
Vedeta în vârstă de 33 de ani a uimit pe toată lumea, după ce a reușit să slăbească peste 22 de kilograme. Antrenorul ei personal a dezvăluit ce a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Deși știm că Adele a urmat o dietă foarte strictă și o rutină de antrenament intens, o mare parte din merite îi revin și antrenorului ei. Într-un nou interviu, antrenorul ei a împărtășit câteva sfaturi de bază care au ajutat-o pe Adele să slăbească miraculos.

Acesta a mărturisit că în acest proces de transformare a pus accent pe câteva lucruri de bază:

1. Un plan de dietă sănătos

 Adele a urmat faimoasa "dieta sirtfood", care se folosește de niște alimente speciale care acționează prin activarea anumitor lanțuri de proteine din organism, cunoscute sub numele de sirtuine. Potrivit științei, acești agenți antioxidanți acționează ca agenți de protecție care ajută la încetinirea îmbătrânirii, stimulează metabolismul și reglează inflamația organismului, ajutând astfel la pierderea grăsimilor. Printre alimentele comune permise în acest plan se numără alimente precum portocalele, ciocolata neagră, pătrunjelul, turmericul, varza  și chiar vinul roșu. Studiile au constatat, de asemenea, că dieta sirtfood îi poate ajuta pe oameni să piardă până la 3 kilograme în mai puțin de o săptămână.

2. Antrenament și exerciții fizice regulate

Pierderea în greutate implică întotdeauna o dietă bună, dar și un regim de antrenament. Antrenorul lui Adele a lucrat cu ea și a antrenat-o de 2-3 ori pe săptămână, unde a petrecut timp făcând exerciții fizice libere și variate pentru a le menține distractive, de la exerciții cu greutatea corporală și benzi de rezistență la antrenamente cu greutăți și box. De asemenea,a încercat și exerciții de rezistență și câteva exerciții cardio pentru a lucra toate zonele. Cântăreața s-a apucat și de Pilates anul trecut, ceea ce a ajutat-o să ajungă la forma pe care și-o dorea.

Citește continuarea pe Spectacola și află care sunt celelalte lucruri care au ajutat-o pe Adele să slăbească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel