Care sunt cifrele care-ți asigură succesul în viață. Explicații Mihai Voropchievici

Fericire       Foto: Pixabay
Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la o emisiune TV, că există o energie în spatele fiecărei cifre.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că numerele au o ”o forță extraordinară”, o anume încărcătură energetică.

Iată exemplele date de numerolog la Antena 3:

*cifra 4 -  ”Este cifra stabilității, a lucrului bine făcut, dar încet, în timp, fără grabă. Repetând 4 nu faci decât să insufli să se analizeze mai bine situația, să vadă dacă merită, dacă partenerul sau partenera este care trebuie. Și 4 este și o cifră de încetinit”. 

* bani - ”Ce mai avem noi nevoie întotdeauna? Să ne înmulțim banii. Și atunci, începem să folosim cifra 7, dar spui 7 + 1. Șapte este o cifra de mister, nu știi ce ascunde în spate. Dar zicând 7 + 1 înseamnă 8, cifra a banului. E adaosul. Șapte plus, completezi la venitul pe care îl ai. Cifra 8, dacă o răsturnăm, e o cifra a infinitului, o să fii bogat la infinit. Dar nu îl folosiți alandala, și oricând pentru orice. Și nu încercați să faceți demonstrații în față altor oameni, că tu ești buricul pământului”.

* vreți să construiți o casă, o relație - ”Dacă vreți să construiți ceva, sau să reabilitați ceva. O casă nouă sau o relația care scârțâie, sau relația cu șeful. Imaginația trebuie să lucreze altfel și să spuneți 40 câte 40. Ali Baba și cei 40 de hoți. Credeți că filmul ăla a fost făcut fără să cunoască numerologia, ce înseamnă 40? Aceste cifre va ajută să înmulțiți ceea ce doriți, dar până la infinit poate să meargă. Îmbunătățiți relația cu voi înșivă, cu un partener de viață, un prieten, un șef care e mai auster și mai dur, care nu își permite să fie prieten cu toată lumea, cu toate că este un om extraordinar, dar trebuie să aibă prestanța”.

* cifra fericirii - ”Dacă nu ai suficientă fericire, noroc și ușurință în rezolvare, repetă-ți în gând 21. Douăzeci și unu. 2 + 1 e 3. Semnificația cuvântului fericire asta este, 21. Forță divină. Tatăl, Fiul și Sfântul duh. Veți obține orice, cum ați combină, acel 21 va aduce fericire”, explică Mihai Voropchievici la Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel