Câți furnizori din Alba asigură servicii medicale la domiciliu

Investigații medicale
Opt furnizori asigură în Alba servicii de îngrijire medicale la domiciliu, număr în scădere cu şase faţă de anul 2017, potrivit unui material prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social Alba.

Servicii medicale, domiciliu. Un raport al Casei de Asigurări de Sănătate Alba susține că 8 furnizori care acordă servicii de îngrijiri medicale la domiciliu au depus cereri pentru încheiere de acte adiţionale de prelungire, până la sfârşitul anului, a contractelor aflate în derulare. După verificarea condiţiilor de eligibilitate şi a documentelor depuse în format electronic, au fost acceptaţi la contractare toţi cei opt furnizori, potrivit Agerpres.

Numărul acestor furnizori este în scădere, potrivit datelor prezentate în raport. Dacă în 2017 erau 14 astfel de furnizori, care dispuneau de un buget de peste 999.000 de lei, în 2018, numărul a scăzut la 9, cu un buget alocat de peste 1,1 milioane de lei, iar în 2019, la 8, cu un buget de peste 1 milion de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel