Blue Monday, 17 ianuarie: o explozie de emoții puternice

Luna plina     Foto: Pixabay
Blue Monday cade în 2022 pe 17 ianuarie, iar astrologul Daniela Simulescu spune că momentul are loc cu o zi înainte de Luna Plină în Rac, care ne va solicita mult din punct de vedere emoțional.

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că Blue Monday, care cade pe 17 ianuarie, ”se petrece exact lângă Luna Plină în Rac, de pe 18 ianuarie. Un eveniment astrologic menit să ne provoace în mod radical emoțiile”.

Cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină de pe 18 ianuarie:

Berbec / cei cu ascendent în Berbec - Soarele este în casa a 10-a, lângă Pluto. Este despre cariera, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. Se vor întâmpla lucruri pe plan profesional. Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Taur / cei cu ascendent în Taur - Avem Soarele lângă Pluto în casa a 9-a şi Luna Plină în casa a 3-a. Da, tu ţi-ai parcurs viaţa aşa cum ai învăţat, dar oamenii nu au învăţat acelaşi lucru şi nu e cazul să îi mai respingi. Tot cu această Lună Plină şi cu Soarele lângă Pluto poate să fie un moment din acela în care să vrei să înveţi ceva nou, să renunţi la ce ai învăţat până acum şi să te gândeşti la altceva.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni - Luna Plină zice: "Nu mai trăi azi şi acum din punct de vedere financiar!". Pentru că este posibil, dacă nu faceţi ceva în acest sens, să se întâmple în viaţa voastră tot felul de lucruri sau să auziţi de cineva care a rămas fără bani, fără pensie şi să vă treziţi. Deci, aveţi grijă la zona financiară.

Rac / cei cu ascendent în Rac - Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Venus retrogradă în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă cu la relaţii, la cine vă întoarceţi în perioada aceasta sau cui îi daţi mai multă putere. Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 18 şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Deci, aveţi grijă pe plan relaţional!

Leu / cei cu ascendent în Leu - Dacă voi până acum eraţi obişnuiţi să munciţi într-un fel, această Lună Plină vă arată că se poate şi altfel, că sunt şi alte condiţii sau metode de lucru. Se vor schimba condiţiile de lucru şi poate învăţaţi să mai delegaţi, să nu le faceţi voi pe toate. Şi grijă mai multă şi la sănătate!

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară - Conjuncţia Soare - Pluto va fi în casa a 5-a şi Luna Plină va fi în casa a 11-a. Vedeţi voi, în momentul în care vreţi să vă trăiţi viaţa, v-ar prii să nu vă mai comparaţi cu alţii. Puţină grijă la relaţiile cu copiii!

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel