Bebeluș decedat la UPU Alba Iulia, după ce s-a înecat cu lapte în timp ce era hrănit

Nou-născuți
Un bebeluș în vârstă de doar trei zile a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia, după ce s-a înecat cu lapte în timp ce era hrănit. 

Un bebeluș - fetiță în vârstă de trei zile, a fost adus de Ambulanță în serviciul UPU al Spitalului Județean din Alba Iulia, vineri la ora 18:36, pentru respirație dificilă. 

„Starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic. S-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii.  La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00”, au transmis într-un comunicat, reprezentații Spitalului Județean din Alba Iulia.

Medicii spun că bebelușul s-a înecat cu lapte în timp ce era hrănit. O ambulanță l-a preluat dintr-o localitate din Zlatna și l-a adus de urgență la Spitalul Din Alba Iulia.

Copilul era într-o stare foarte gravă și a fost necesară intubarea acestuia de la preluare, iar apoi la UPU intubat și ventilat, potrivit adevarul.ro. În cele din urmă, din nefericire, bebelușul a murit. Decesul a fost declarat la ora 02.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel