Avertisment după scandalul dintre Budeanu și medicul Ghibu: Nu mai promova vaccinul. Îți va părea rău în viitor

Medicul Ghibu și Dana Budeanu
În a doua zi de Crăciun, am primit un avertisment de la un artist a cărui muzică îmi place să o ascult, un artist pe care mulți îl știu drept „un nihilist care a ajuns la Dumnezeu”.

Mi-a scris că l-am făcut să râdă cu articolul „Cine este Dr. Laura Ghibu, medicul care, după ce s-a duelat cu Dana Budeanu, a avut parte de un tsunami online”, mai ales cu fraza „Laura Ghibu a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să înţeleagă rolul vaccinurilor”. Apoi mi-a scris că dacă tot l-am făcut să râdă, îmi dă o bere, iar de restul pentru mine, de „restul necesar unei petreceri adevărate” se ocupă protestatarul Dide. I-am spus că îi mulțumesc pentru critici, că nu fumez marijuana, că-i apreciez muzica și că-i urez Crăciun fericit.

„Tu stii ce anume te bucura la muzica mea. Pentru mine e o fractura de logica aici. Ma bucur ca nu fumezi, nu mai promova mizeria, atunci. Craciun Fericit si tie! (desi ceva imi spune ca nu esti crestina)”, mi-a scris artistul.

I-am zis pe la ce biserică mă mai poate găsi uneori și mi-a spus că se miră că merg pe acolo. Mi-a scris că și asta este o fractură de logică, dar că se bucură pentru mine.

„A doua fractura. Dar asta, in schimb, ma bucura. Vezi ca sunt stiri adevarate azi, urgente si de maxima importanta: efectele adverse ale vaccinului, cenzura media, intimidarea ziaristilor adevarati. Astea merita atentie, nu un dr stomatolog care ne vrea pe toti inapoi in comunism. Nu mai promova vaccinul, mai ales ca vine la pachet cu comunismul. Iti va parea rau in viitor”, mi-a scris în încheiere.

 

Îmi pare rău că există oameni care au ajuns să-i vadă pe cei care promovează vaccinarea drept lipsiți de Dumnezeu, iubitori de comunism, promotori ai mizeriei și eventual al drogurilor. M-aș bucura dacă sunt anti-vacciniști care, după ce au mai citit DC News, inclusiv articole de-ale mele, și-au dat seama cât de importantă este vaccinarea și au mers să se vaccineze. Dar sunt fericită că măcar oamenii pe care îi iubesc cei mai mult - bunicii mei - s-au vaccinat cu trei doze. N-aș fi vrut ca de Crăciunul ăsta în loc să stăm la masă împreună, să fiu pe la pomana lor din cauza vreunui infectat care le-a suflat în gură. Pentru mine Dumnezeu, știința și medicina nu se exclud. Oamenii care au credință adevărată sunt inteligenți și știu că noul coronavirus nu se ține departe cu tătăneasă și cu semnul crucii. Dumnezeu e doctor de suflete, nu te vindecă de Covid-19.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel