ALERTĂ ANSVSA: Crackers cu susan CROCO, biscuiți contaminați cu pesticidul oxid de etilenă!

Biscuiții contaminați. Foto: Alerta ANSVSA
BISCUIȚI CONTAMINAȚI: În urma unei alerte europene privind conținutul peste limita admisă a oxidului de etilenă în semințele de susan folosite la fabricarea produsului Crackers susan 150g, CROCO inițiază o rechemare a produsului. 

BISCUIȚI CONTAMINAȚI cu oxid de etilenă: Este vorba despre loturile de Crackers susan 150g CROCO care au următoarele caracteristici:

- Denumire produs: CROCO BISCUITI CRACKERS SUSAN 150g

- Marcă: CROCO

- Cod de bare al produsului: 5941194002959

- Prezentare: PUNGA 150g

- LOT PRODUS lot L001051120

dată fabricatție 05.11.2020

dată expirare 02.08.2021

„Produsele care poartă datele limită de consum menționate mai sus vor fi retrase de la comercializare și vor fi distruse. Cu toate acestea, unele dintre aceste produse au fost comercializate înainte de inițierea măsurii de retragere. Cei care dețin aceste produse sunt rugați să nu le consume și să le aducă înapoi la magazin, unde vor fi rambursate.

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta următorul număr de apel: Serviciul Clienți Auchan – Număr de tel 021/9141, Adresa de e-mail [email protected]”, se arată în alerta postată pe site-ul ANSVSA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel