Accident cu 7 decese! Coliziune între o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism pe DN 28

Politie. Foto: Pixabay
Un accident grav s-a produs marți dimineață.

O ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28, marţi, 1 februarie, cinci persoane fiind găsite în stop cardio-respirator, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„Pe DN 28 Iaşi - Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. Potrivit primelor date, nouă persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile”, a transmis Centrul Infotrafic.

Conform sursei citate, la faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

Atenție, traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.  

 

UPDATE: Potrivit serviciului de ambulanță Iași, șapte persoane - șoferul autoturismului și șase ocupanți ai autocamionului - au încetat din viață.

 

Citește pe DCMedical.ro - Prof. Valeriu Șurlin a vorbit despre o altă pandemie „cu un număr impresionant de cazuri”

 

Prof dr Valeriu Șurlin, președintele Societății Române de Chirurgie de Urgență și Traumă, este invitatul profesorului  Irinel Popescu, luni, 31 ianuarie 2022, la o nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate.

„În primul rând, trebuie să stabilim cadrul a ceea ce înseamnă chirurgie de urgență. Este o chirurgie foarte complexă, care, de fapt, se adresează situației patologiei bolilor acute, ca să vorbim pe înțelesul telespectatorilor. Aceste situații acute pot apărea din senin, pot să fie o exacerbare a unei boli cronice, o traumă, un agent cauzator extern care să acționeze asupra unui organ, asupra unei părți a corpului, asupra țesuturilor moi, și care poate să provoace sau să amenințe viața prin această intervenție asupra organismului. Poate să fie o complicație a unei proceduri chirurgicale sau a unei alte proceduri”, a spus Valeriu Surlin.

„La ora actuală, cea mai frecventă cauză de traumă asupra organismului uman este accidentul de circulație”, a zis medicul, adăugând: „Accidentele de circulație... o adevărată pandemie, cu un număr impresionant de cazuri la nivel mondial! Cu cât țara este mai dezvoltată, cu atât infrastructura rutieră este dezvoltată la rândul ei.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel