3 zodii în care nu poți avea încredere: nu ar trebui să le spui niciodată un secret

Horoscop
Iată care sunt cele 3 zodii în care nu poți avea încredere și nu ar trebui să le spui niciodată un secret. Iată altele 3 în care poți avea încredere deplină.

Cu toții avem acel prieten care nu poate păstra un secret sau care va distruge orice  petrecere-surpriză. Ce îi face pe unii oameni să fie atât de neserioși? Răspunsul ar putea fi în zodia lor.

Iată trei semne zodiacale în care nu ai putea avea încredere să țină un secret.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca filosof al zodiacului, Săgetătorii sunt mai puțin preocupați de fapte și mai preocupați de adevăr. Vor să „ajungă până la capăt”. Acești oameni vibranți, intensi și carismatici sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de a povesti și le place să exagereze și să amplifice drama. Fii precaut atunci când le spui ceva ce ai vrea să fie păstrat confidențial, deoarece dacă este o poveste suficient de bună, ei nu pot să nu o împărtășească.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt bârfitprii de clasă ale zodiacului, așa că, desigur, nu-și pot ține gura. Planeta lor conducătoare este Mercur - mesagerul - și asta vor să facă ... să comunice! Deși sunt sufletul fiecărei petreceri, nu ar trebui să fie incluse în planificarea unei surprize mari. Nu vor să o distrugă pentru toată lumea, ci doar le place să se joace după propriile reguli. Da, sunt atenți la informațiile serioase, dar dacă sunt distractive, nu se vor abține.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este, de asemenea, condusă de planeta de comunicare Mercur și adoră absolut să comunice. La fel ca Peștii, Fecioarele tind să se implice foarte mult în viața altor persoane. Dar, deși Peștii pot fi adesea prea altruisti, Fecioarele pot fi un pic prea egoiste. Dacă te vor ajuta, trebuie să o faci în felul lor. Și dacă faceți greșeala de a combate planul unei Fecioare, acestea vor vorbi oricui despre modul greșit în care ați gestionat lucrurile.

Iată și trei semne zodiacale care sunt de încredere

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt într-adevăr serioșii zodiacului pe care vă puteți baza pentru a vă duce secretele la mormânt - și dincolo. Introspectiv, liniștit și misterios, un Scorpion nu vă va deconspira niciodată secretele (cu excepția cazului în care, desigur, le spuneți pe ale lor!) Născut în timpul sezonului de Halloween, acest semn fix de apă vă face să terceți mai multe probe pentru a ajunge la informațiile lor clasificate și vor trata informațiile tale cu aceeași grijă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

La fel ca Scorpionii, Peștii sunt un semn sensibil al apei pe care te poți baza pentru a-ți trata secretele așa cum și-ar trata propriile lor secrete - cu grijă și discernământ! Cunoscut pentru a fi altruist,nativul din Pești se pot pierde în slujba altora. Pot fi exterm de empatici și le este greu să scuture energia altcuiva, așa că o vor procesa cu siguranță mărturisind unui jurnal sau terapeut.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt prieteni extrem de loiali și de încredere. Uneori descriși incorect ca fiind obsedați de sine, Leii sunt de fapt mai interesați de alți oameni decât sunt de ei înșiși. Oamenii lor îi mențin în viață și motivați! La fel ca Scorpionii, Leii nu te vor trăda decât dacă îi trădezi mai întâi încrederea.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel