10 lucruri care nu ar trebui să-ți lipsească de pe noptieră

Noptierele sunt un element-vedetă în dormitor, deoarece sunt funcționale și contribuie la decor. 

O noptieră este foarte utilă deoarece îți permite să ții lucruri/accesorii utile pe ea, fără să fi nevoit să te dai jos din pat pentru a le lua. 

10 lucruri care nu ar trebui să-ți lipsească de pe noptieră

 

1. Lampă

O lampă pe noptieră este esențială, deoarece este o sursă de lumină în caz că te trezești în toiul nopții pentru a merge la baie sau la bucătărie. De asemenea, este de mare ajutor dacă vrei să citești o carte înainte de culcare. 

2. Carte 

Cititul noaptea aduce multe beneficii. Este un obicei care antrenează mintea. Pentru copii, este o modalitate excelentă de a-i ajuta să doarmă.

3. Cremă de noapte

Printre lucrurile pe care ar trebui să le ai pe noptieră se numără crema de noapte. Este esențial să aplici o cremă hidratantă înainte de a te băga la somn

4. Medicamente

Pe noptieră este esențial să ai o trusă de prim ajutor cu câteva medicamente de bază (pentru dureri de cap sau de stomac).  deranjat.

5. Termometru

Dacă o stare febrilă te trezește noaptea, este esențial să ai pe noptieră un termometru, pentru a lua măsuri rapide. Febra este un semn de avertizare împotriva multor boli respiratorii și infecții.

6. Obiect decorativ

Deși dormitorul nu mai este un loc limitat doar pentru dormit, deoarece poate fi folosit pentru muncă, timp liber și alte tipuri de activități, acesta trebuie să fie funcțional. Prin urmare, un obiect decorativ perfect pentru noptieră poate fi o fotografie de familie. 

7. Cutie de bijuterii

O pereche de cercei, o brățară sau inelele de pe degete pot fi depozitate într-o cutie de bijuterii pe noptieră, fără a exista riscul să cadă sub pat. 

8. Apă

Peste noapte, te poți trezi cu gura uscată. Cel mai indicat este să ai la îndemână o sticlă cu apă. 

9. Telecomandă

Telecomanda trebuie întotdeauna să stea pe noptieră, pentru a putea stinge televizorul înainte de culcare. 

10. Accesorii utile

Fără îndoială, lucrurile pe care ar trebui să le ai pe noptieră ar trebui să-ți ușureze viața. Prin urmare, acolo poți depozita accesorii utile, precum elastice pentru prins părul, oglindă, agendă, încărcător de telefon mobil sau toc pentru ochelari. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel