ZODIAC EROTIC: Cele mai fierbinți zodii, ce le incită, ce le inhibă și cu cine sunt compatibile

Zodiac . Foto: Pixabay
ZODIAC EROTIC. Imaginați-vă asta: ați petrecut săptămâni pentru a-i câștiga inima. Și când începeți în cele din urmă ceea ce sperați să fie o poveste romantică, totul se duce pe apa sâmbetei, pentru că în dormitor nu reușiți să comunicați, să vă completați. S-ar putea să nu fie vina partenerului, ci a zodiei sale!

ZODIAC EROTIC. Desigur, performanțele erotice sunt o chestiune de opinie și gust, profund personale. Cu toate acestea, cât de puternic sunt aceste gusturi influențate de zodia ta? Se pare că influența este cu adevărat semnificativă.

Unii dintre noi au o dorință mai mare și o atracție mai pronunțată. Să vedem cine sunt aceste semne zodiacale fierbinți, mai erotice decât celelalte, cum le atragi și cum le respingi, dar și cu ce zodii sunt compatibile ele în dormitor. 

Leu

Elementul care-i guvernează pe nativii Leu este focul, așa că sunt foarte pasionați. Tânjesc după plăceri, deoarece este ceva la care cu siguranță sunt experți.

Au acele impulsuri amoroase bruște. În același timp, ei merg rareori pe partea sălbatică și nu cad în extreme. Comportamentul și manierele lor sunt destul de echilibrate și, de regulă, își respectă obiceiurile. În comparație cu alte zodii de Foc, precum Berbecul sau Săgetătorul, Leii nu sunt atât de agresivi atunci când vine vorba de satisfacerea poftelor. 

Actul, în sine, nu este la fel de important pentru ei ca o relație lungă și stabilă. Schimbă partenerul doar atunci când simt că nu sunt mulțumiți de modul în care îi tratează. 

Bărbații Leu

De cele mai multe ori, bărbații Leu nu se obosesc să curteze o femeie. Preferă să aștepte ca femeile să vină la ei. Inclinația lor pentru conducere se extinde și asupra relațiilor intime, dar nu devin niciodată duri sau agresivi.

Indiferent de ce, în ochii partenerilor lor, bărbații Leu trebuie să fie întotdeauna cei mai sexy și cei mai irezistibili. Le este foarte frică să nu rateze, orice eroare este pentru ei un coșmar. Din această cauză, bărbații Leu se stresează adesea.

Bărbăția lor este întotdeauna un subiect special de mândrie. Sunt preocupați de dimensiune și performanță, așa că pot apela inclusiv la metode mai puțin certificate doar ca să-și impresioneze partenerii.  Femeile al căror partener este un Leu trebuie să-și amintească să-și arate admirația față de el în orice moment.

Femeile Leu

Puțini bărbați sunt capabili să reziste farmecelor unei femei Leu. Dar aceste femei sunt prea stăpâne pe sine și prea echilibrate pentru a se lăsa complet pradă pasiunii. Când se uită la partenerii lor, în primul rând văd un potențial candidat la căsătorie. Chiar și în focul pasiunii, ele rămân practice și ferme.

O relație cu o femeie Leu depinde mult de partenerul ei. Dacă partenerii sunt capabili să le atragă, ele se vor comporta exact ca felinele. Și rețineți că femeia Leu va dori să audă complimente despre priceperea ei. Altfel, s-ar putea să nu primești o a doua șansă, notează astrologii de  la astromix.net.

La fel ca bărbații Leu, femeile din acest semn nu sunt extrem de creative. Sunt destul de mulțumite cu tehnicile încercate și dovedite. Mai mult, multe dintre ele cred că partenerii lor trebuie să fie mulțumiți cu simplul fapt că împart un pat cu ele.

1. Stil: Leu vrea să fie vedetă și o arată atât în viața de zi cu zi, cât și în pat. Dorește recunoașterea, aprobarea și aplauze. 

2. Compatibili cu: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător.

3. Ce îi incită: lingușirea nesfârșită

4. Ce îi inhibă: comportament dominator, instrucțiunile.

Scorpionul

Sunt pasionali, senzuali și afectuoși, și de regulă își încep viața sexuală devreme. Și nu încetează niciodată să-și îmbunătățească abilitățile. Adesea este greu de văzut asta la un Scorpion, care afișează o imagine de rezervat. Nativii au multă stăpânire de sine. Dar când vine vorba de intimitate, Scorpionii abandonează orice reținere. Nu se gândesc la convenții și nu se sfiesc să fie mai sălbatici. Scorpionii sunt în mod clar provocatori.

Bărbații Scorpion

Atât bărbații, cât și femeile din această zodie au un potențial erotic mare. Toate manevrele care vin de obicei înaintea intimității în sine sunt un fel de hobby pentru ei. Aproape ca o șansă de a-și arăta abilitățile dramatice. Scorpionii sunt acolo mai mult pentru proces și nu atât pentru rezultat. Da, sunt cu siguranță nesățioși și energici, dar nu le-ar plăcea doar o repriză scurtă. Le place să savureze fiecare moment de intimitate. Bărbații Scorpion nu știu și nu înțeleg barierele morale și tabuurile. Partenerele lor au toate șansa de a experimenta momentele de plăcere supremă mereu și ar trebui să fie pregătite pentru înclinația spre un joc un pic mai dur. 

Femeile Scorpion

Dacă visezi un partener eliberat, fierbinte, senzual și neobosit, o femeie Scorpion este împlinirea visului tău. Îi plac atât de mult jocurile erotice, încât devine o parte esențială a vieții ei. Au tot bagajul necesar pentru a obține satisfacția deplină și pentru a oferi aceleași senzații partenerilor lor.

Aventurile de-o noapte nu sunt pentru ele, pentru că le place să savureze. Odată ce o femeie Scorpion se pornește, este de neoprit. Dar știe, de asemenea, să-și controleze partenerul, astfel încât jocul să continue atâta timp are chef.

1. Stil: ciudat, dar foarte șiret. Le place, dar nu acordă încredere cu ușurință și vor fi intimi cu o persoană numai atunci când sunt siguri că au o conexiune emoțională profundă cu ea.

2. Compatibili cu: Rac, Pești, Gemeni, Balanță, Vărsător

3. Ce îi incită: înțelegere reciprocă, atenție, joc dur, dominator.

4. Ce îi inhibă: scepticismul, prostia și persoanele  insistente.

Berbec

Nativii Berbec sunt foarte activi în dormitor. Dar oricât de fierbinte ar fi, nu vor uita niciodată de ei înșiși, de propria lor satisfacție și plăcere. Există o mulțime de relații în viața lor care sunt mult mai fizice decât emoționale.

Nu așteaptă până când cineva îi alege; ei sunt cei care fac alegerea. Uneori, încercarea lor poate părea chiar timidă, dar nu-i lăsa să te păcălească. Cel mai adesea, sunt atât de insistenți încât nici măcar nu le oferă potențialilor lor parteneri timp să se gândească. Când vine vorba de intimitate, Berbecul este la fel de imprevizibil ca în toate celelalte laturi ale vieții sale.

Nu le place preludiul lung, dar nici actul nu durează prea mult. Nu încearcă niciodată să-și ascundă sentimentele sau emoțiile, așa că, cu ele, poate deveni destul de dur. Excitația îl face pe Berbec să uite de orice bunătate.

Bărbații Berbec

Acești bărbați sunt deosebit de dominatori în dormitor. Pentru a seduce pe cineva, pot folosi orice truc. Totuși, nu sunt manipulatori perfecți. De aceea acțiunile lor duc adesea la probleme și neînțelegeri, mai degrabă decât la rezultatele dorite. Apropos de rezultate: de cele mai multe ori, ele nu sunt la fel de importante pentru bărbații Berbec ca procesul în sine.

În timpul actului în sine, tind să fie neîngrădiți și aspri, fie nu pot fie nu vor să se controleze. Au chiar tendință de sadism.

Bărbații Berbec au o imaginație vie, care generează numeroase fantezii. Fiți pregătite pentru că vor face tot ce le trece prin cap. Și nu încercați să preluați controlul. Ei sunt cei care conduc spectacolul și pot deveni iritați dacă nu îl dețin pe deplin.

Femeile Berbec

Dacă vor, știu să fie seducătoare. Rareori sunt dezinteresate când vine vorba de relații intime și se vor ocupa mai întâi de propriile nevoi. În același timp, femeile Berbec încearcă întotdeauna să facă relația cu partenerul lor cât mai aproape de perfectă, chiar dacă este pentru o noapte. 

Când vă aflați în pat cu o femeie Berbec, nu veți avea nicio problemă în a-i simți energia erotică brută, aproape primordială. Să recunoaștem; bărbaților le plac că aceste femei sunt gata de joacă oricând, oriunde.

Nu vor fi interesate de preludii romantice. Uitați de șampanie, lumânări și tot efortul. Nu le va deranja să îți îndeplinească fanteziile. De fapt, vor oferi chiar propriul scenariu și vor experimenta cu plăcere. O femeie Berbec este o creatură incredibil de senzuală, pasională, dar feminină.

1. Stil: pasional și nerăbdător. Ei o doresc și o doresc aici și acum. Puful romantic nu este ceașca lor de ceai. Ei preferă actul viguros decât o îndelungată legătură cu dragostea.

2. Compatibil cu: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

3. Ce îi incită: ceva nou, parteneri agresivi.

4. Ce îi inhibă: rutină, intimitate planificată și programe.

Rac

Racii au tendința de a fi destul de jucăuși înainte să se stabilească la casa lor în cele din urmă, în special bărbații. Unul dintre principalele motive pentru acest comportament este dispoziția lor volatilă. Au cea mai mare plăcere atunci când au o conexiune emoțională profundă cu partenerii lor. Numai în acest caz, se pot deschide complet.

Nu se vor opri de la nimic pentru a oferi plăcere persoanei iubite. Vor încerca orice formă de intimitate pentru a se asigura că partenera sau partenerul sunt mulțumiți. Sunt capabili să se controleze chiar și atunci când sunt extrem de excitați, astfel încât să acorde multă atenție preludiului.

Deși racii par uneori timizi, pot să cadă în extreme. 

Bărbații Rac

Bărbații Rac rămân activi până la bătrânețe. Dar pentru ei, cea mai importantă parte a oricărui contact intim este o conexiune emoțională. Preferă partenerele afectuoase și fermecătoare, așa că, dacă cred că ești oarecum aspră sau mai din topor, s-ar putea să te lase baltă.

Le place cu adevărat atunci când intimitatea începe cu mult înainte de actul fizic propriu-zis. Le place să fie un mentor, un profesor, așa că s-ar putea să vă jucați chiar dacă credeți că aveți mai multă experiență decât ei. Nu le place să vadă că partenera are o experiență mai mare ca ei.

Unii bărbați Rac văd intimitatea ca o modalitate de a-și spori stima de sine. Pe de altă parte, bărbații Rac își vor aduce aminte exact ce și cum vă place și își vor folosi experiența data viitoare.

Femeile Rac

Aceste femei reușesc să combine erotismul cu timiditatea. Comportamentul lor în pat depinde adesea de partenerii lor. Dacă un partener este prea dur, partida e ratată. Cu toate acestea, cu un partener ferm dar și generos, se deschid complet și sunt gata să facă orice fantezie. Amintiți-vă că va trebui să aveți răbdare. Femeile Rac nu cedează atât de ușor.

Nu le plac cu adevărat escapadele improvizate în locuri aleatorii. Trebuie să se simtă confortabil și să-și vadă partenerul satisfăcut. Nu e de mirare că deseori preferă să se întâlnească acasă la ele.

1. Stil: nu doar fac actul în sine. Sunt extrem de emoționali își doresc o relație. De îndată ce vei fi în brațele lor, ei nu vor dori să se lase să pleci. Sunt iubitori puternici, dedicați, atrăgători, care sunt adesea devotați unui singur partener. Ar putea fi timizi la început, dar de îndată ce se vor simți confortabil, se dezlănțuie, și vor arăta partenerului afecțiune și grijă.

2. Compatibil cu: Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Pești.

3. Ce îi incită: mâncarea preferată și încredere.

4. Ce îi inhibă: sentimente rănite, înșelătoria, insultele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?